Premier Liga tippek

Isten hozott a Premier Liga tippek oldalán! Szakértőink kielemzik a statisztikákat és a csapatok formáját, majd ezek alapján a lehető legjobb fogadási tanácsokat adják nektek!

Premier Liga tippek és fogadási tanácsok

Biztos kezekben vagy! Mielőtt elkészítenék az egyes tippjeiket, szakértőink statisztikákat, előző eredményeket, a csapatok formáját elemzik és összevetik ezeket a kínált szorzókkal. Az érdekfeszítő mérkőzéseivel és rengeteg tehetséggel a világ minden pontjáról, nem csoda, hogy a premier League a legnépszerűbb bajnokság a Földön.

Mikor tesszük közzé Premier Liga tippjeinket?
Arra törekszünk, hogy a legjobb szorzókat megtaláljuk. A Premier Liga népszerűsége azt is jelenti, hogy a szorzók nagyon gyorsan eshetnek a mérkőzés napján. Ahhoz, hogy jobb szorzókat találjanak, szakértőink a legrövidebb idő alatt elvégzik elemzéseiket és közzé teszik a tippeket. A hétvégi PL meccsekre péntek este 00:00 óráig feltöltjük a tippeket. Az összes angol élvonalbeli tippünk 1-2 nappal az adott mérkőzés előtt felkerül honlapunkra. Ez azt jelenti, hogy mindig időben megtaláljátok a Premier League tippeket!

Hol fogadj a Premier Liga-re?
Melyik a számodra megfelelő fogadóiroda? A Premier League tippjeinkben egy sor fogadóirodát és ezek szorzóit találod minden egyes tanácsunkra, így esélyed van, hogy magad válaszd ki a számodra megfelelőt. A Magyarországon legálisan működő fogadóirodákról és kizárólagos bónuszokról szóló oldalunk segíthet a döntésben – vessetek egy pillantást az elérhető ingyenes fogadásokra és különleges ajánlatokra mindenik fogadóirodánál.

Hogyan fogadj a Premier Liga-re?

Sokféle lehetőség elérhető mindenki számára. A bajnokság gyors ritmusa ideálissá teszi az élő fogadásokat, de a hagyományos mérkőzés előtti szelvények is nagyon népszerűek azok között, akik a Premier League-t kedvelik.

Mikor van a Premier Liga idény?
Az angol bajnokság augusztus közepén indul és következő év május közepéig tart. Egy kéthetes téli szünet is van, február elején.

Milyen csapatokat találunk az angol élvonalban?
Az összes Premier League-ben résztvevő együttesre kínálunk tippeket, amelyek a következők:

Arsenal, Aston Villa, Brighton & Hove Albion, Burnley, Chelsea, Crystal Palace, Everton, Fulham, Leeds United, Leicester City, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Newcastle United, Sheffield United, Southampton, Tottenham Hotspur, West Brom, West Ham United, Wolverhampton Wanderers.

Ki nyerte a legtöbb bajnoki címet?

A Premier League 1992-es alapítása óta a Manchester United nyerte a legtöbb bajnoki címet, 13-t. a Chelsea követi 5 győzelemmel, majd a Manchester City 4 bajnokival.

Ami az angol élvonal teljes történelmét illeti, szintén a Manchester United nyerte a legtöbb címet, nem kevesebb, mint 20-t. A Liverpool szorosan követi, 19 bajnoksággal, míg az Arsenal a 3. a rangsorban 13 címmel.

A közelmúlt győztesei:
2019-20: Liverpool
2018-19: Manchester City
2017-18: Manchester City
2016-17: Chelsea
2015-16: Leicester City
2014-15: Chelsea
2013-14: Manchester City
2012-13: Manchester United
2011-12: Manchester City

Még több tanács futball fogadásokra!