Portugália - Izrael Tippmix Tippek - június 9. 20:45

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Portugália - Izrael Tippmix Tippek - június 9. 20:45

A magyarokkal egy Eb-csoportban szereplő Portugália múlt pénteken 0-0-t játszott a spanyolokkal, ezúttal pedig Izrael ellen lép pályára felkészülési mérkőzésen. A luzitánok utóbbi 14 meccsükből mindössze 1-et veszítettek el, azt is a franciák ellen (0-1)…

Portugália utolsó 14 meccséből 9-et is megnyert 4 döntetlen, ill. 1 vereség mellett.

Portugália utolsó 14 meccséből csupán 4-en szerzett mindkét csapat gólt.

Portugália utolsó 14 meccséből 9-en gólt sem kapott.

Portugália utolsó 14 meccséből 6-ot is 0-ra nyert meg.

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas1x2.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek