Paks - Mezőkövesd Tippmix Tippek - július 30. 18:15

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Bet365 oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 15.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Paks - Mezőkövesd Tippmix Tippek - július 30. 18:15

RAJTOL AZ NB I-ES IDÉNY!

Pénteken Pakson veszi kezdetét a 2021/22-es NB I-es idény, a tolnaiak a Mezőkövesdet fogadják a nyitányon. A két csapat az elmúlt szezonban háromszor is gólgazdag mérkőzést játszott egymás ellen – ezúttal is hasonló izgalmakra számíthatunk?

Az előző szezonban két mérkőzést játszottak egymás ellen ebben a stadionban, a Mezőkövesd mindkétszer két gólt lőtt (1-2, 2-2).

A Paks legutóbbi öt tétmeccsén veretlen maradt hazai pályán.

A Mezőkövesd ebben a naptári évben nem nyert bajnokit vendégként, ötször pedig gólt sem tudott lőni.

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas1x2.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek