Osasuna - Sevilla Tippmix Tippek - február 22. 21:00

Osasuna – Sevilla Tippmix Tippek – február 22. 21:00
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Osasuna - Sevilla Tippmix Tippek - február 22. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Sevilla csapatának kedvez (5:3).
Ebből a csapatok egyszer játszottak az Osasuna stadionjában, a gólarány 1:1, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben az Osasuna kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Sevilla tizenegyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Sevilla az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Osasuna 4 győzelmet, 3 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Sevilla pedig idegenben hatszor nyert, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Ez alapján a Sevilla szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben az Osasuna olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Athletic Bilbao, a Celta Vigo vagy a Granada. A Sevilla pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Valencia, a Stade Rennes vagy a Getafe. A Sevilla erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
Az elmúlt egy évben az Osasuna olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Levante, a Betis vagy a Villarreal. A Sevilla gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Granada, az Athletic Bilbao vagy az Atlético Madrid. Az Osasuna csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Osasuna - Sevilla Tippmix Tippek - február 22. 21:00

Alatt 2,5

@ 1.62