Osasuna – Atlético Madrid IngyenTipp – 2020. október 31. 18:30

3 min read

Osasuna - Atlético Madrid IngyenTipp - 2020. október 31. 18:30

Osasuna – Atlético Madrid IngyenTipp – 2020. október 31. 18:30.
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF
Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Osasuna - Atlético Madrid IngyenTipp - 2020. október 31. 18:30

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Atlético Madrid csapatának kedvez (7:0).

Ebből a csapatok egyszer játszottak az Osasuna stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, az Atlético Madrid csapatának kedvez (5:0).
Az elmúlt fél évben az Osasuna háromszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Atlético Madrid egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján az Osasuna sikeresebb volt a közelmúltban.


Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Osasuna 4 győzelmet, 2 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Atlético Madrid pedig idegenben négyszer nyert, négyszer játszott döntetlent. Ez alapján az Atlético Madrid szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben az Osasuna olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Athletic Bilbao, a Celta Vigo vagy az Alavés. Az Atlético Madrid pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Getafe, az Osasuna vagy a Celta Vigo. Az Atlético Madrid erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
Az elmúlt egy évben az Osasuna olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Levante vagy az Atlético Madrid. Az Atlético Madrid gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a RB Leipzig vagy a Bayern München. Az Osasuna csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Osasuna - Atlético Madrid IngyenTipp - 2020. október 31. 18:30

Felett 1,5

@ 1.45

Leave a Reply

Your email address will not be published.