Online fogadás - Online Fogadóirodák Listája 2020

Online fogadás Magyar & Külföldi Fogadási Oldalak. A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

Hogyan lehet fogadni sportra online?
Először is keresd meg a megbízható fogadóirodát. Értékelésünk jó jelzést ad arra, hogy ki is kínál sportfogadást, függetlenül attól, hogy megbízható-e és mit várhatsz. Ezután egy számlát kell nyitnod. És akkor meg kell találnod azt a piacot, amelyre tétet szeretnél tenni, csak ennyi, és tedd keresztbe az ujjaidat, hogy a választásod nyerjen.

Online fogadás Sportfogadó oldalak - Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 – Magyar & Külföldi Fogadási Oldalak

A legjobb online sportfogadás oldalak. Az sportfogadas1x2.com csapata minden oldalt letesztelt, és garantáljuk ezek komolyságát és megbízhatóságát! Az online fogadás Magyarországon teljesen legális és szabályozott. A fogadó oldalak műkődhetnek, míg rendelkeznek a kormány által kiadott engedéllyel. Itt láthatod az engedéllyel rendelkező magyar fogadóirodák listáját.

100% akár 20.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.40

5.0
5/5

100% akár 15.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.20

5.0
5/5
online fogadás

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.9
4.9/5

100% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.8
4.8/5

120% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.7
4.7/5

100% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.6
4.6/5

100% akár 50.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.5
4.5/5

100% akár 30.500ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.10€
Min, odds: 1.20

4.4
4.4/5

100% akár 15.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.3
4.3/5

100% akár 35.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.2
4.2/5

100% akár 80.000ft

Üdvözlő bónusz

Regisztrációs Bónusz | *T&C’s apply

Min. tet: 0.50€
Min, odds: 1.50

4.1
4.1/5

Online fogadás Üdvözlő bónuszok, speciális promóciók, többszintű VIP tagság

Az elviselhetetlen unalom érzése egészen szokványos napjainkban, különösen, hogy a legtöbb ember élete eléggé egyhangú. Ez arra ösztökél bennünket, hogy új és izgalmas tennivalók után nézzünk – olyanok után, amelyek tökéletesek a figyelem elterelésére, szórakoztatásra vagy hobbinak. A sportfogadás és a kaszinós szerencsejáték már önmagában is szórakoztató időtöltésnek minősül, de több annál, mivel arra késztet, hogy az elemzőképességedet is bevond a játékba, így a vártnál is jobban leköti a figyelmedet. Az online kaszinók és sportfogadási oldalak hatalmas népszerűségre tettek szert az elmúlt évtized során, és ez a tény már magában is egy újabb lényeges bizonyíték arra nézve, hogy sok ember rendkívül szórakoztatónak találja az online fogadást és szerencsejátékot. Kérdezz meg egy szerencsejátékost, hogy mi a legjobb módja az unalom elűzésének, és nagy valószínűséggel az egyik ilyen platformra mutató linket fogsz kapni.

Online fogadás Aktuális promóciók

CAMPOBET “Helyes pontszám” FreeBet akár 45.000 HUF

Tégy egy prematch fogadást a labdarúgó-mérkőzés helyes eredményére, és szerezz 50% FreeBetet az élő futball eseményekre!

online fogadás

MALINA SPORTS - BUNDESLIGA "Big Reload" Bónusz akár 200%

Az új ügyfelek a BIG Reload és az Üdvözlő Spor Bónusz ajánlatok közül választhatnak. Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után. 

online fogadás

BET365 Akciók Korai kifizetés 2 gólos vezetésnél ajánlat

Egyszeri fogadásait kifizetjük, ha a csapata 2 gólos előnyt szerez . Ez az ajánlat a következő bajnokságoknál érhető el: Angol Premier Liga & Német Bundesliga I.

UNIBET Ajánlj minket barátaidnak! – 75 000 HUF bónusz!

Hívd meg barátaidat és szerezz ingyenes fogadást, befizetési bónuszt, illetve bónuszpénzt összesen 75 000 HUF értékben! A meghívott barátaid pedig egy nagyvonalú üdvözlő bónuszt kapnak!

online fogadás

BET365 Aktuális Akciók - 0:0 - pénzvisszafizetés Bónusz

Visszafizetés a 0:0-val végződő labdarúgó-mérkőzéseken
Kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Ha a mérkőzés 0:0 eredménnyel zárul és a fogadás veszít, a tétjét visszafizetjük.

online fogadás

LIBRABET Élő Bónusz - 10% bónusz az Élő fogadásra

Tegyen 5 élő fogadást a legfontosabb labdarúgó-bajnokság eseményeire 1,8 vagy annál magasabb eséllyel, és szerezd vissza a feltett téted teljes összegének a 10%-át. Akár 45.000HUF (La Liga, Bundesliga, Angol Premier Liga, A Széria).

online fogadás FOGADÁS TIPPEK

CAMPOBET - Asztali Tenisz promó Freebet

Tégy 5 fogadást az asztali tenisz mérkőzésekre egy nap leforgása alatt, és szerezz 6,000 HUF FreeBetet!

online fogadás FOGADÁS TIPPEK

CASINIA - CASHBACK AKÁR 150.000HUF

10%-os Cash Back bónuszunkkal hetente plusz KÉSZPÉNZT gyűjthet össze, akár 150,000 HUF-ig. 

FOGADÁS TIPPEK

CAMPOBET - Korlátlan kombinált fogadás

Még többet nyerjen 10%-os Korlátlan kombinált fogadás bónusszal. Minden nyert kombinált fogadásért 10%-al több nyereményét kapja.

Online fogadás & Legjobb Fogadóirodák 2020

A legjobb online sportfogadás oldalak, Legjobb fogadóirodák, bukméker oldalak bemutatása ismertetői és bónuszok. Profi sportfogadóból álló csapatunk bemutatja az itthonról elérhető, magyar nyelvű fogadóirodákat, hogy segítsünk számotokra eligazodni ezen a rendkívül bő kínálaton. 

Unibet Magyar - Unibet Belépés Magyarország es bonuszok

5/5

Az Unibet egyik legnépszerübb sportfogadó iroda ahová számlát nyithatsz. Ha regisztrálsz az Unibethez egy 100 % üdvözlő bónuszt kapsz 2O OOO forintig sportfogadásra és 1OO % üdvözlő bónuszt 6O OOO forintig és 6O ingyen pörgetést kaszinóra. Olvasd továbbá az unibet ismeretetőt, amelyet csapatunk nektek összeállitott, hogy megtudj többet a regisztrálási folyamatról, bónuszokról, biztonságról és a ki és befizetésekről valamint sok egyébb hasznos tudnivalóról.

Unibet Belépés

Campobet Magyar - Belépés Magyarország es bonuszok

5/5

Regisztráljon még ma, és használja ki az akár 50,000 HUF-t is elérhető, 120%-os első befizetési bónuszt! Lépjen a sportfogadások izgalmas útjára! Havonta több mint 50,000 élő esemény!  Campobet.com lehetőséget ad arra, hogy elmerülj az izgalmak felejthetetlen világában, és a legjobb licencelt, magas hozamot kínáló szerencsejátékokon játszhass. Campobet.com választásával garantált szórakozás, nagy nyeremények és a lehető leggyorsabb kifizetések várnak rád.

Campobet Belépés

BET365 - Belépés Magyarország es bonuszok

5/5

Számla Nyitási ajánlat – Nyisson számlát, fizessen be legalább 1.500 Ft-ot, és jogosult lesz 100% bónuszra akár 15.000 Ft értékben. A Bet365 a különleges ajánlatokban is erős: az egyik csábítóbb, mint a másik. Ugyanakkor, mindenképpen érdemes átolvasni az adott promóció felhasználási feltételeit az abban történő részvétel előtt és érdemes tisztában lenni az esetleges megforgatási követelményekkel (számos esetben a promóciókhoz kapott bónuszokhoz ilyenek is tartoznak, tehát például a bónusz összegét legalább egyszer meg kell tenni fogadási tétként, mielőtt az felvehetővé válna).

BET365 Belépés

Zulabet Magyar - Belépés Magyarország es bonuszok

5/5

Bár mindössze néhány éve van jelen a weben, a ZulaBet sportfogadás mellett egyéb termékeket is kínál a szerencsejáték rajongóknak: széleskörű játékválasztékkal rendelkező, színvonalas kaszinót és élő kaszinót. A fogadóiroda jókora üdvözlő bónuszokat, többféle promóciót kínál, és ami ugyancsak jó pont: a ZulaBet magyar nyelven is elérhető. Ráadásul ez nem pusztán a sportfogadás részlegre, hanem a webhely egészére igaz. Így bárki problémák nélkül tudja használni mind az asztali gépes, mind a mobil platformját a szolgáltatónak.

Zulabet Belépés

Online fogadás Gyakori kérdések – online fogadások Magyarország

Ha kezdő vagy az online sportfogadások terén, nagyon nehéz tudni, hol kell elkezdeni. Szerencsére itt vagyunk, hogy segíthessünk. Számtalan útmutatót fejlesztettünk ki csak neked arról, hogyan kezdj el foagdni már ma. Katt az alábbi linkre, hogy megnézd a sportfogadásokra vonatkozó utmutató oldalunkat. Nagyon sok fogadó zavaros tippeket játszik, csupán arra figyel, hogy melyik csapatnak nagyobb a szorzója és utána reménykedik a csodában. Mások a fogadóirodák mellett lebzselő „szakiknak” hisznek, bármit is mondjanak az előre elrendezett mérkőzésekről. Vannak a kezdők, akik elkövetik az összes hibát, amit mi is elkövettünk, mikor első szelvényünket megtettük. De a dolgok jóra kell forduljanak és nem nyerhetsz a fogadásokban, ha nincs elég tapasztalatod és egy tiszta stratégiád. Tudom, hogy nem vagy egy gép, de meg kell állnod, hogy egy rossz napon arra játsz, hogy visszaszerezd amit veszítettél. Van néhány tipp és stratégia ebben a cikkben, amiből sokat tanulhatsz.

Milyen sportágra tudok fogadni?
Napjainkban minden sportra lehet online fogadni, de minden sportfogadás oldalon nem lehet minden sportágra fogadni. Fogadhatsz focira, kosárlabdára, kézilabdára, hokira, röplabdára,
lóversenyekre, snooker-re,baseball-ra, golfra, akár politikára is.A lista pedig folytatódik.

Megkapom a nyereségemet?
Igen, ha megbízható oldalon regisztrálsz. A legfontosabb sportfogadó oldalak mindig kifizetik a nyereségeket a játékosoknak, ahogyan ennek lennie kell. Sajnos van pár olyan oldal, amely mindent kitalál, csak ne kelljen kifizetnie a játékosokat.

Mire van szükségem, hogy elkezdjek fogadni?
Első sorban regisztrálnod kell a kiválasztott fogadóiroda oldalán. A regisztráció során meg kell adnod a következő infókat: teljes név, lakcím, email cím, telefonszám, születési datum. Egyes oldalak kérhetnek ennél több információt, de általában ezek az alap kérdések. Az egyik lépésben személyazonossági dokumentumot fog kelleni bemutass. Ez is alapkövetelmény, ne aggódj. Ezt azért kérik, hogy kizárják a csalást és pénzmosást.

Kell adót fizetnem a magyar fogadások nyereségére?
Nem! Jelenleg (2020) nem létezik egyetlen adó sem a fogadásokból származó nyereségekre, a magyar kormány viszont ezek forrását adóztatja meg (a szolgáltatókat és a szerencsejátékok műkődtetőit). Ezek ellenére, létezik olyan hír, hogy a kormány próbálja megemelni a szerencsejátékok fiszkális jövedelmét, ezért ez a helyzet még változhat.

Online fogadás - Be és kifizetés gyorsasága, biztonsága

Milyen fizetési módok közül választhatok a betét elhelyezésekor?
Ez függ a weboldalaktól. Az általunk letesztelt és ajánlott oldalakon a következő fizetési módok közül választhatsz: hitelkártya, bankkártya (debit kártya), előre kifizetett kártyák, E-számla, banki átutalás.

online fogadás
Online fogadás - Legjobb Bónuszok

Minden magyar online sportfogadás oldal és bónusz. Kapok bónuszt regisztráláskor a magyar fogadóirodáknál?
Igen! Csak olyan fogadóirodákat ajánlunk, melyek exklúzív 120%-ig, 50.000 HUF értékig terjedő bónuszt adnak. Ez azt jelenti, hogy ha például 5000 HUF-ot teszel le, automatikusan és ingyen kapsz még 5000 HUF-ot a fogadóiroda részéről. Ha az oldalunkon található
bármelyik banner-re kattintva regisztrálsz, a lehető legnagyobb regisztrációs bónuszban részesülsz (nagyobb bónusz, mint ha közvetlen a fogadóiroda oldalán regisztrálnál) és exklúzív kedvezményekben részesülsz, mint ingyenes fogadási tippek, a szorzó 40%-al való növekedési kuponja, stb. Itt találod az általunk ajánlott oldalak listáját. Olvasd el figyelmesen a bónuszokra vonatkozó feltételeket, mert egyes esetekbena bónuszba kapott összeget 3-szor fog kelleni megjátszd, mielőtt kifizetést szeretnél kezdeményezni.

10 dolog amit a fogadásokról tudni kell

1. Közepes szorzókért játsz. Egy részben, nincs is miért 1.40-nél kisebb szorzót válassz, de másik felől nem éri meg, hogy 2.40-2.50-nél nagyobb szorzókkal reszkírozz. A kicsi szorzókkal, még akkor is ha sokat eltalálsz, a nap végén minusszal zárhatsz, míg a nagy szorzó ritkán jönnek be.

2. Ha foci mérkőzésre fogadsz, nézd meg a meteorólógiai előrejelzést is, hiszen ha esőre lehet számítani és a mérkőzést nem jó minőségű pályán játszák, az kihathat mindkét fél játékára.

3. Jó ha tudod a fogadásoknál használt rövidítéseket, hogy ne hibázz, mikor megteszed a szelvényed. Tudnod kell, hogy mit jelent a HA, GG, DNB, dupla esély, hazai csapat gólt szerez, vendég csapat gólt szerez.

4. Ne fogadj olyan sportokra, amelyeket nem követsz. Ha még sosem láttál egy baseball meccset, semmi értelme, hogy fogadj csak a szorzó vagy a statisztikák alapján, hiszen a baseballban van egy kulcsjátékos, a pitcher, így a statisztikák nem relevánsak ha a pitcher más volt eddig, mint akit bejelentettek, hogy kezdeni fog a mérkőzésen amelyre fogadnál. Ne fogadj Dél-Afrikai mérkőzésre sem csak a statisztikák alapján, mert lehet olyan információ amit nem tudsz és így az előtted lévő statisztika haszontalanná válik.

5. Ne engedd, hogy a szorzók befolyásoljanak amikor fogadsz. Nagyon sok esetben a szorzók csalókák, lehet, hogy látsz egy szuper szorzót egy vezető csapat mellett az adott bajnokságban, de az a csapat aznap csak azért kap akkora szorzót, mert azok akik összeállítják a szorzókat tudják, hogy az adott csapattól hiányozni fog sok alapjátékos, vagy éppen a játékosok összevesztek az edzővel és megakarnak szabadulni tőle.

6. Számolj mindennel mikor kiválasztod a nap tippjeit. Amikor ezt mondom, arra utalok, hogy ne úgy válaszd ki a tippedet, hogy 10 percen át nézed a rangsorokat. A jövőre is figyelned kell, de a múltat is meg kell vizsgáld (lehet, hogy egy erős csapat, mondjuk az Atletico Madrid, egy BL meccs után van a Dortmunddal szemben és 3 nappal később a Real Madriddal kell játszania), ugyanakkor fontosak a különleges körülmények is (például megeshet, hogy az Everton nincs jó formában, de a következő mérkőzésre a Liverpool ellen a játékosok 200%-ot fognak nyújtani) és a példákat folytathatnám.

7. Amikor gyengébb időszakon mész keresztül, tarts egy szünetet. Mit teszel amikor a munkahelyeden nem érzed magad eléggé koncentráltnak? Kiveszel egy kis szabadságot és elmész pihenni, feltölteni az „elemeket”. Ugyanezt kell tenned, ha eredménytelen szériád van a fogadásokban, olyan periódus, amikor bármit is teszel, nem jön össze. Tarts egy 2-3-7 napos szünetet, amíg nem gondolsz a fogadásokra, majd térj vissza újult erővel.

8. Ha szeretsz élő mérkőzésekre fogadni, nem árt ha követed az adott meccset a TV-ben. Megtörténhet, hogy a kedvenced nem kezd jól, az ellenfele nagyon jól játszik és ha nem látod élőben az ilyen mérkőzést, fogadhatsz sok gólra, úgyis, hogy a valóság teljesen mást mutat. Sok online fogadóiroda közvetít ingyen, élőben meccseket, amelyeket követhetsz a döntéshozás előtt.

9. Ne vásárolj tippeket facebook-on, mert az emberek nagy többsége kezdő, elveszíted a pénzedet és az emberekbe vetett hitedet.

10. Informálódj az oldalakról, amelyek tippeket ajánlanak, ne vedd készpénznek amit elsőre olvasol. Saját tapasztalatból azt mondom, hogy az emberek 90%-a akik tippeket ajánlanak hasonló oldalakon mint a ingyentippek.com maguk is fogadók, mint te, csak lehet, hogy tapasztaltabbak. Tanuld meg „ellopni” az információt tőlük. Szeretnél egy esti meccsre fogadni? Keresd ki a mérkőzést olyan oldalakon, amelyek tippeket írnak le, nézd meg, hogy mit ajánlanak, milyen információkat nyújtanak (lehet, hogy olvasol valamit, amit még nem tudtál), aztán szűrd ki a neked megfelelőt és hozd meg a végső döntésed.

Online fogadás & Tippek

Vannak hihetetlenül ismert szereplők, és a legtöbbjüket mi is felülvizsgáltuk. A sportfogadó irodák meglehetősen különböznek egymástól. Nem csak arról van szó, hogy milyen sportokat kínálnak és hány piaccal rendelkeznek. Néhány sportfogadó oldal hihetetlenül jól megtervezett és könnyű navigálni rajta, akár újoncok számára is. Mások sokkal összetettebbek, és ha soha nem néztél meg eddig még egy sportfogadó irodát sem, nagyon zavarosak lehetnek.

Íme, amit keresünk, mielőtt ajánlunk egy bukméker oldalt:

Hány sport és piac áll rendelkezésre?
Mennyire versenyképesek az oddsok?
Vannak fokozott oddsok az eseményekre?
Az események és táblák szűrhetők?Milyen a teljes navigáció és az elrendezés?
Élő fogadások állnak rendelkezésre?
A közösségi média kölcsönhatása? A bukméker oldal aktív a Twitteren, kommunikál a fogadóival?

Konklúzió

Nyerhetek tényleges pénzt az online sportfogadásokból?
Persze, hogy igen, de ez teljesen rajtad áll. Válaszolj előbb magadnak a következő kérdésekre: van valós tudásod legalább egy sportágról? Van elég szabadidőd? Be tudsz fektetni a sportfogadásokba? Fegyelmezett vagy?Tudsz ésszel fogadni és nem szívvel? Készen állsz sok időt szánni a kutatásba és elemzésbe?
Ha igen-el válaszoltál mindegyik kérdésre, (vagy legalább a legtöbbre) akkor valószínüleg megvan benned az, amire szükség van, hogy sikeres fogadó legyél. Viszont így is nagyon sokat fog kelleni dolgozz, mivel NINCS rövid út a sikerhez. Úgy gondolod, megbírkozol a kihívással? Akkor szánj időt, és olvasd el az útmutatónkat és látogass el naponta az oldalunkra ingyen foci, tenisz, kézilabda és sok más sportág tippjeiért!
Van több kérdésed ami a magyarországi sportfogadásokat illeti? Írj az office@sportfogadas1x2.com címünkre és csapatunk a legrövidebb idő belül válaszol neked!

betiing
betiing
betiing
betiing
betiing
betiing