Olaszország - Anglia Tippmix Tippek - szeptember 23. 20:45

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 10.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Olaszország - Anglia Tippmix Tippek - szeptember 23. 20:45

NEM SZIPORKÁZNAK

Az angolok még mindig győzelem nélkül, a csoportunk utolsó helyén kullognak, és ha nem győzik le az olaszokat, akkor szinte biztosan kiesnek az A divízióból. Legyűrik a legutóbb a németektől 5-2-es pofont kapó hazai válogatottat?

A két csapat utolsó 4 egymás elleni találkozója döntetlennel zárult a rendes játékidőben: 1-1, 1-1, 1-1, 0-0.

Anglia immáron 4 tétmeccs óta nyeretlen az NL-ben: 0-1 és 0-4 a magyarok, 1-1 a németek, ill. 0-0 az olaszok ellen.

Anglia 4 NL-meccséből 3-on is 0-0 volt az 1. félidő eredménye.

Olaszország kapta a legtöbb gólt ebben az NL csoportban: 4 találkozón 7-et (átlag: 1,75).

FOGADÓIRODÁK

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez
SZORZÓ 1.96

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az [email protected] címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek