Novak Djokovic - Daniil Medvedev Tippek, február 21. 09:30

Novak Djokovic – Daniil Medvedev Tippek, február 21. 09:30. Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Novak Djokovic - Daniil Medvedev Tippek, február 21. 09:30

Az orosz Danyiil Medvegyev három játszmában, 6:4, 6:2, 7:5-re legyőzte a görög Sztefanosz Cicipaszt az ausztrál nyílt teniszbajnokság (Australian Open) elődöntőjében, így készülhet a Novak Djokovics elleni vasárnapi döntőre.

Az első szett ötödik játékában az orosz brékelte a görögöt, majd mivel a folytatásban mind a két játékos hozta az adogatójátékát, 6:4-re meg is nyerte a játszmát.

A második szettben még jobban kijött Cicipaszon a fáradtság, fogadóként szinte egyáltalán nem tudott pontot szerezni, az első játszmához hasonlóan bréklabda közelébe sem került. Nem úgy Medvegyev, aki a harmadik játékban nagy csata után, a hetedik gémben pedig semmire hozva vette el a görög szervajátékát, és 6:2-vel könnyedén hozta a játszmát. A harmadik szett első játékában Medvegyev rögtön brékelte Cicipaszt, de a görög becsületére legyen mondva, még ekkor sem adta fel… A szemmel láthatóan rendkívül fáradt Cicipasz a hatodik játékban visszabrékelt, 5:5-nél azonban újra elveszítette az adogatójátékát, majd Medvegyev kiszerválta a mérkőzést, így 6:4, 6:2, 7:5-re nyert, és készülhet a világelső Novak Djokovics elleni vasárnapi döntőre.

A 25 éves orosz teniszező pályafutása második Grand Slam-fináléjában léphet pályára. Az elsőben, a 2019-es US Openen ötszettes mérkőzésen kikapott Rafael Nadaltól.

Novak Djokovics három játszmában, 6:3, 6:4, 6:2-re legyőzte a selejtezőből induló orosz Aszlan Karacevet az ausztrál nyílt teniszbajnokság (Australian Open) férfi egyesének első elődöntőjében, így kilencedszer jutott be a fináléba a melbourne-i Grand Slam-tornán.

A világelső a második játszma végén úgy vezetett 6:2, 5:1-re, hogy a mérkőzés addigi szakaszában csak egy(!) ki nem kényszerített hibát ütött – ám miután picit engedett a játéka színvonalából, Karacev feljött 5:4-re. Egyenlíteni azonban így sem tudott az orosz, aki a harmadik szettben is elvette egyszer Djokovics adogatását, de azt túlzás volna állítani, hogy lett volna esélye a szépítésre (6:3, 6:4, 6:2).

Djokovics három szettben, 1 óra 53 perces meccsen megoldotta a kötelezőt, és készülhet élete kilencedik Australian Open-döntőjére. Nem jó hír a pénteken összecsapó Danyiil Medvegyev és Sztefanosz Cicipasz számára, hogy az eddigi nyolcból egyet sem veszített el…

A szerbnek a vasárnapi összességében a 28. Grand Slam-fináléja lesz, ezzel utoléri Rafael Nadalt az örökrangsor második helyén. A lista élén Roger Federer (31) áll.

Novak Djokovic - Daniil Medvedev Tippek, február 21. 09:30

Djokovic

@ 1.86