Nice – Hapoel Be’er Sheva IngyenTipp – 2020. október 29. 21:00

3 min read

Nice - Hapoel Beer Sheva IngyenTipp - 2020. október 29. 21:00

Csütörtökön robog tovább a második számú európai kupasorozat, ahol ezúttal is négy párosítás vettem célkeresztbe.
Az első fordulóban születtek nagy győzelmek, voltak komoly meglepetések, gólgazdag összecsapások és persze a papírforma is jelen volt egyik-másik találkozón.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Nice - Hapoel Beer Sheva IngyenTipp - 2020. október 29. 21:00

A hazai pályán lévő franciák egy hatalmas pofonba szaladtak bele Leverkusenbe, amit, ha most nem kezdenek el javítani, akkor könnyen elúszhat már most a továbbjutási esély. Az izraeliek egy kissé talán meglepő módon nagyon könnyedén fektették két vállra a Slavia Praha-t, amivel megalapozták a jó rajtot. Nem lesz újdonság, hogy ők sem találkoztak még ezelőtt tétmeccsen, de a Nice még csak izraeli csapattal sem került szembe, míg a Hapoel Beer Sheva esetében ez 2 meccset jelent és egyetlen hazai pályán szerzett pontot francia együttes ellen.
Mindkét együttes ikszelt a hétvégi bajnokiját, ami jó eséllyel most is összejöhet kettejük összecsapásán.

Nice – Hapoel Be’er Sheva statisztikák

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben a Nice háromszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Hapoel Be’er Sheva egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Nice sikeresebb volt a közelmúltban.

Az elmúlt egy évben a Nice olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Stade Rennes, a Lens. A Hapoel Be’er Sheva pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Laci vagy a Maccabi Netanya. A Nice erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Nice olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az AS Monaco, a Rangers FC vagy a Paris St. Germain. A Hapoel Be’er Sheva gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Ashdod, a Hapoel Tel Aviv vagy a Maccabi Haifa. A Nice csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Nice - Hapoel Beer Sheva IngyenTipp - 2020. október 29. 21:00

Nice

@ 1.49

Leave a Reply

Your email address will not be published.