Newcastle United - Tottenham Tippmix tippek április 4. 15:05

Newcastle United – Tottenham Tippmix tippek április 4. 15:05.  Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Newcastle United - Tottenham Tippmix tippek április 4. 15:05

Newcastle Forma
A Newcastle nyolcadszor látogatott a Brighton otthonába a Premier League történetében, és az eddigi hét sikertelen portya (három döntetlen, négy vereség) után újfent sikerélmény nélkül távozott a déli partról. A 17., azaz utolsó bennmaradást érő helyen álló Newcastle ráadásul kifejezetten gyenge játékkal rukkolt ki, az első félidőben csupán 26 százalékban birtokolta a labdát, kaput eltaláló gólszerzési kísérlete nem volt, pontatlan próbálkozása is csak egy. S még így is kibekkelhette volna az első félidőt, ha a 45+3. percben nincs Leandro Trossard 19 méterről, a tizenhatos bal csücskétől eleresztett lövése, amely a hosszú alsóban kötött ki (1–0).

Steve Bruce a második félidőre sem tudta felrázni a csapatát, amely az 51. percben újabb átlövésből kapott gólt, Danny Welbeck Trossardéhoz képest jó két-három méterrel beljebbről, jobb szögből lőtte ki ugyanúgy a bal alsót (2–0). A Brightonnal 2017 áprilisa, a QPR elleni bajnoki óta először fordult elő, hogy egy meccsen két tizenhatoson kívüli gólt is szerzett.
A 68. percben Neal Maupay adta meg a kegyelemdöfést a vendégcsapatnak, kialakítva a 3–0-s végeredményt. Bár jó eséllyel a Newcastle sorsa már korábban megpecsételődött: ha a szünetben hátrányban volt, csupán két találkozót tudott megnyerni idegenben a legutóbbi 95-ből.

Tottenham Forma

A Tottenham simán, 2–0-ra győzött az Aston Villa vendégeként az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban.
Visszafogottan kezdtek a csapatok: huszonöt perc alatt mindössze egyetlen kapura lövés született; Harry Kane bombáját a védők blokkolták. A Spurs többet birtokolta a labdát, veszélyesebben játszott, és ennek a 29. percben meglett az eredménye: gyönyörű összjátékkal átjutottak a bekkeken, Carlos Viníciusnak nagyjából három méterről kellett a kapuba gurítania a labdát. Az Aston Villa lövésig sem jutott az első félidőben, amely így 1–0-val ért véget.

A második felvonást aktívabban kezdte a hazai együttes, de veszélyeztetni nem tudta Hugo Lloris kapuját. A 68. percben Matty Cash indokolatlan szabálytalanságot követett el a tizenhatoson belül – Michael Dean bíró büntetőt ítélt, amelyet Kane magabiztosan értékesített. Noha az Aston Villa éledezett, szépíteni már nem tudott. A Spurs jól védekezett, 2–0 maradt a vége.

Newcastle United – Tottenham H2H
Callum Wilson Newcastle csapatának legjobb góllövője 10 góllal. Harry Kane 17 alkalommal talált a kapuba a Tottenham színeiben.
Isaac Hayden játékosbnak több a sárga lapja (8) mint a Newcastle játékosainak. Pierre Hojbjerg 6 gyűjtött Tottenham csapatban.
A Newcastle nem tudott győzni az utolsó 6 mérkőzésén.

Newcastle United - Tottenham Tippmix tippek április 4. 15:05

Tottenham

@ 1.67