Newcastle United - Leeds United Tippmix Tippek - 2021. január 26. 19:00

Newcastle United – Leeds United Tippmix Tippek – 2021. január 26. 19:00
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 15.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Newcastle United - Leeds United Tippmix Tippek - 2021. január 26. 19:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya a Leeds United csapatának kedvez (5:2).
Az elmúlt fél évben a Newcastle United kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Leeds United kétszer nyert idegenben és ötször kapott ki. A statisztika alapján a Newcastle United sikeresebb volt a közelmúltban.


Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Newcastle United 3 győzelmet, 2 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Leeds United pedig idegenben négyszer nyert és ötször kapott ki. Ez alapján a Leeds United szerepelt jobban.
Az elmúlt egy évben a Newcastle United olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Everton, a Blackburn Rovers vagy a Burnley. A Leeds United pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Everton, az Aston Villa vagy a West Bromwich. A Newcastle United erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Newcastle United olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Brighton & Hove Albion, a Stoke vagy a Leicester. A Leeds United gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Crawley, a Crystal Palace vagy a Tottenham. A Newcastle United csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Newcastle United - Leeds United Tippmix Tippek - 2021. január 26. 19:00

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.65