Németország - Magyarország Tippmix Tippek - szeptember 23. 20:45

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 10.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Németország - Magyarország Tippmix Tippek - szeptember 23. 20:45

TOVÁBB A CSOPORTGYŐZELEM FELÉ VEZETŐ ÚTON?

A magyar válogatott négy fordulót követően vezeti csoportját a Nemzetek Ligájában, a hátralévő két találkozón viszont még sok múlik: a biztos bennmaradáshoz egy pontot kell szerezni ezeken, de akár a csoportgyőzelem is összejöhet még…

A két válogatott a közelmúltban kétszer is mérkőzött egymás ellen: a tavalyi Eb-n 2-2, a Nemzetek Ligájában pedig 1-1 lett a végeredmény.

Mindkét mérkőzésen a magyar válogatott szerezte a találkozó első gólját.

Bár a júniusi, budapesti mérkőzésen Nagy Zsolt révén már a 6. percben előnyben volt Marco Rossi csapata, az első 10 perc után mégis döntetlen volt az állás, Hofmann ugyanis a 9. percben egalizált.

A német válogatott utolsó 5 mérkőzéséből négy is 1-1-es döntetlennel zárult.

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az [email protected] címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek