Németország - Lettország Tippmix Tippek - június 7. 20:45

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Németország - Lettország Tippmix Tippek - június 7. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben Németország egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Lettország egyszer sem nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján Németország sikeresebb volt a közelmúltban.


Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Németország 1 győzelmet és 2 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, Lettország pedig idegenben egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent. Ez alapján Lettország szerepelt jobban.
Az elmúlt egy évben Németország olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Ukrajna, a Csehország. A Lettország pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Andorra vagy a San Marino. Németország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Németország olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Észak-Macedónia. A Lettország gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Izrael. Németország csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas1x2.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek