Napi Triplázó november 27 Tippmix Tippek Szorzó 5,25 Potenciális nyereség 52*500 Ft

Triplázó tippmix tippek – Napi Triplázó november 27 Tippmix Tippek Szorzó 5,25 Potenciális nyereség 52*500 Ft. Regisztrálj itt a 22BET-nel irodához és egy 35.OOO forintos bónuszban részesülsz és a szorzó 5,25 a lehetséges nyeremény 52.500 forint.

Napi Triplázó november 27

1. Valladolid – Levante Sportfogadás Tippek – 2020. november 27. 21:00
A Levante nem tudott győzni az utolsó 7 mérkőzésén.

Múlt éven Valladolid csapat 8 ponttal a 14 helyezett volt. Most a 17 helyne van 9 ponttal.
 
Marcos De Sousa Valladolid csapatának legjobb góllövője 2 góllal. Jose Luis Morales 4 alkalommal talált a kapuba a Levante színeiben.
 

2. VfL Wolfsburg – Werder Bremen Sportfogadás Tippek – 2020. november 27. 20:30
A Bremen nem tudott győzni az utolsó 6 mérkőzésén.

Wolfsburg nem vesztett mérkőzést az utolsó 7 mérkőzésén.
Wout Weghorst Wolfsburg csapatának legjobb góllövője 4 góllal. Niclas Füllkrug 4 alkalommal talált a kapuba a Bremen színeiben.

 

3. Chievo Verona – Lecce Sportfogadás Tippek – 2020. november 27. 21:00
Ha hazai pályán játszanak, Chievo Lecce ellen nem vesztett az utóbbi 6 mérkőzésén.

Luca Garritano Chievo csapatának legjobb góllövője 3 góllal. Massimo Coda 7 alkalommal talált a kapuba a Lecce színeiben.
Lecce csapatának 3 mérkőzéses győzelmi sorozata van.

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?Mi ingyen adjuk. Egyetlen dolog amit csinálnod kell, hogy regisztrálj az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF). Küldd el a képernyőfotót az office@ingyentippek.com email cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta. Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket. 70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.

TIPPEK

Napi Triplázó, Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.