Tippmix kalkulátor május 14 Szorzó 5.59 – Potenciális nyereség Ft 55.900

Napi Triplázó június 5. Szorzó 4,09 Potenciális nyereség 40.900 Ft. A mai nap duplázóját a CAMPOBETnel irodánál játszuk. Regisztrálj itt a CAMPOBET-nel irodához és egy 5O.OOO forintos bónuszban részesülsz és a szorzó 4,09 a lehetséges nyeremény 40.900 forint.

Napi Triplázó június 5. Szorzó 4,09 Potenciális nyereség 40.900 Ft

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben Svédország háromszor nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint Örményország egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. A statisztika alapján Svédország sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Svédország 2 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, Örményország pedig idegenben egyszer játszott döntetlent. Tehát Svédország jobban szerepelt.

TIPPEK

Tippmix kalkulátor máj. 5. – Sportfogadás tippek – Napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése.
A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is.A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.