Tippmix Szelvény július 24

Napi szelvény 2019 május 31

💥 Levágunk elemzésünkben, picit szeretnénk beszélni nektek a profi sportogadásról. Sokan több évi sportfogadó karrier után sem tanulnak, egy éjszaka utáni meggazdagodásra vágynak, sajnos ezek a sportfogadók semmi mást nem érnek el, csak nap, mint nap vesztenek kisebb nagyobb összegeket, ha nyernek is nagyon ritkán, és ha összeszámitják a befektetett, valamint a nyert összeget bőven minuszon vannak.
Ezekre a gondokra, kérdésekre természetesen van megoldás, két dologra van szükség fegyelemre, valamint jó tippekre, ezért is inditottuk el ingyenes ➡️ VIP KLUB–unkat, ahol extra tippeket, exkluziv stratégiákat, tőke kezelést tanituk sportfogadóinkak, pár hét után már remek eredményeink vannak,több száz elégedett sportfogadó.
Ha te is szeretnél egy sikeresebb sportfogadó lenni, irj nekünk emailt az 📧TIPPEK@ingyentippek.com email cimre és csatlakozz ingyenes ➡️ VIP KLUB unkban.

 

A nap szelvénye május 31, 2019- a hónapot egy biztosabb szelvénnyel próbáljuk zárni. Tehát a pénteki napra egy 2,09 es szorzós szelvényt ajánlunk. Három eseményből tevődik össze, az első esemény 20 órától kezdődik.

50.000 forintig terjedő kezdő bónuszod van az első letétre. Szerezd meg ITT!

Powered by Live Score & Live Score App