Napi szelvény 2019 augusztus 31

Napi szelvény – 2019 július 07

Napi szelvény – 2019 július 07

Vasárnap nem kecsegtet jó ajánlattal, mi több, rizikós, hiszen sok lesz a döntő vagy a kieséses mérkőzés. 3.41-as szorzójú szelvényt állítottam össze, amely 4 eseményt tartalmaz, az első 15:00 órakor kezdődik.

Tippek a napi szelvényról – 2019.07.07

Algéria – Guinea (21:00) tipp

A 30 June Air Defence Stadium-on rendezik ezt a nyolcaddöntőt. Algériát látom esélyesebbnek, szerintem ő jut tovább majd. Értékesebb játékosok alkotják, mint ellenfelét. Több, mint valószínű, hogy a trófea elhódítását tűzte ki céljának, ezért nem eshet most ki. Herve Renard szerint Afrika legerősebb együttese. Mahrez, Feghouli, Bensebaini vagy Atal mind szerepelni fognak. Algéria eddig tökéletesen menetelt, összes meccsét kapott gól nélkül nyerte meg. 7 találkozó óta veretlen, remek a játékkedv.
Guinea szerény válogatott, csak Burundi-t győzte le a csoportkörben.
Tipp: Algéria továbbjutás, szorzó 1.28. Kattints IDE a fogadáshoz!

 

Brazília – Peru (22:00) tipp

A Copa America döntője, amelyet a híres Maracana stadionban játszanak Rio de Janeiro-ban. Brazília, a szervező ország, bejutott a döntőbe, azt hiszem, hogy ő fogja megnyerni. hazai pályán játszik, több tízezer szurkoló fogja bátorítani. A játékosok nagyon motiváltak, hogy elhódítsák a kupát hazai közönség előtt. Értékesebb a kerete, nem hiszem, hogy gondot okoz majd a győzelem. 7 találkozó óta nem kapott gólt, a védelme magas szinten játszik. Csak Venezuela és Paraguay ellen nem tudott gólt lőni, szóval a támadással sincsenek gondok.
Peru jól boldogult eddig, de szerencséje is volt. A csoportban is találkoztak, akkor Coutinho és társai 5-0-ra nyertek.
Tipp: Brazília győzelem, szorzó 1.32. Kattints IDE a fogadáshoz!

USA N – Hollandi N (17:00) tipp

A Groupama Stadium-ban rendezik a mérkőzést, az Olympique Lyon otthonában. Azt hiszem, hogy az USA újra megnyeri a trófeát. Ő a címvédő, mindenképp szeretné megőrizni a kupát. Kiváló játékosok alkotják. Hihetetlen formában van, 12 győzelemnél jár sorozatban.
Az utolsó mérkőzésén Hollandia 120 percet játszott, így azt hiszem, hogy a fáradtságnak is szerepe lesz. Eddig nem került az ameriakaiakhoz hasonló ellenféllel szembe. Egy 2016-os barátságos mérkőzésen az USA könnyedén győzött 3-1-re.
Tipp: USA N győzelem, szorzó 1.39. Kattints IDE a fogadáshoz!

 

Hammarby – Falkenbergs (15:00) tipp

A stockholmi Tele2 Arena-ban rendezett találkozón a Hammarby az esélyesebb. A hazai pálya előnye is mellette szól. Győzelem esetén a közel kerülne a pódiumhoz. A kerete értékesebb ellenfeléénél, ami látszik a tabellán is, hiszen 8 hely választja el őket egymástól. Hazai pályán veretlen, az eddigi 6 otthoni találkozóból 4-et megnyert.
A Falkenbergs eddig 6-szor játszott idegenben, egyet sem tudott ezekből megnyerni, sőt, 4-et elveszített. Az utolsó 4 egymás elleniből 3-at szintén a Hammarby nyert.
Tipp: Hammarby győzelem, szorzó 1.41. Kattints IDE a fogadáshoz!

Napi szelvény

 

Katt ide a csapatunk által javasolt napi sportesemény ajánlatért. Csak az www.ingyentippek.com oldalon találsz exklúzív bónuszokat Magyarország legjobb online fogadóirodák ajánlataiból.