Napi szelvény – 2019.07.08

Napi szelvény – 2019.07.08

A hétfői nap elég gyenge ajánlattal kecsegtet. Ennek ellenére, vonzó szelvényt állítottam össze, szorzója 4.82. 4 eseményből áll, az első 18:00-kor kezdődik.

Tippek a napi szelvényról – 2019.07.08

Mali – Elefántcsontpart (18:00) tipp

A New Suez Stadium-ban rendezik az összecsapást, melynek befogadó képessége 27000 fő. Elefántcsontpartot látom esélyesebbnek a továbbjutásra. Értékesebb és tapasztaltabb kerete van. Biztosan a kupa elhódítása a cálja, nem eshet ki a nyolcaddöntőben. Az egyetlen kérdés a játékosai hozáállása. Bony, Zaha, Kessie, Gradel, Pepe vagy Jordan Seri mind ott lesznek a keretben. Ebben a sorozatban csak Marokkót nem győzte le, jó formában van.
Mali nem tudott győzni Tunézia ellen, amelyik gyengébb mostani ellenfelénél. Utolsó 2 egymás ellenin nem nyert, sőt, az egyiket elveszítette ezzel az ellenféllel szemben.
Tipp: Elefántcsontpart továbbjutás, szorzó 1.60. Kattints IDE a fogadáshoz!

  

Ghána – Tunézia (21:00) tipp

Az Ismailia Stadium-ban rendezik ezt a találkozót. Kemény mérkőzésre számíthatunk, de azt hiszem, hogy Ghána képes lesz egy jó meccsre. Remek támadói vannak, mint az Ayew testvérek, vagy a veterán Gyan. Christian Atsu az egyetlen hiányzó. Vannak azonban lehetőségek őt pótolni, ezért nem fog sokat számítani a hiánya. A támadása jól teljesít, előző 6 meccséből 4-en gólt lőtt. Az utolsó 2 egymás ellenin gólt kapott.
Tipp: Ghána több, mint 0.5 találat, szorzó 1.50. Kattints IDE a fogadáshoz!

Eskilstuna – Djurgardens (19:00) tipp

A Tunavallen stadionban találkozik a két együttes. Az Eskilstuna annak ellenére, hogy otthon játszik, szerintem gondokkal fog küzdeni. Az Allsvenskan utolsó helyezettje, 3 pontra a következő helyezettől. 13 forduló alatt csak 7 pontot tudott szerezni. Utolsó 14 meccséből 10-et elveszített és nincs egyetlen győzelme sem. A bajnokság 2. helyezettjével csap össze. Nyílvánvaló a két csapat közti különbség. A Djurgardens remek formában van, 5 győzelem után érkezik. Az előző 2 egymás ellenit szintén megnyerte.
Tipp: a Djurgardens megnyeri bármelyik félidőt, szorzó 1.41.Kattints IDE a fogadáshoz!

  

Elfsborg – Helsingborgs (19:00) tipp

A Boras Arena-n találkozik a 2 együttes, remek mérkőzésre számíthatunk. Nem hiszem, hogy az Elfsborg veszíthet, hiszen ő az erősebb csapat. Ezt a tabellán is láthatjuk, 5 hellyel áll előbb ellenfelénél. A hazai pálya is mellette szól. Nem számítok látványos mérkőzésre, hiszen mindkét együttes szenved a támadásban. Az Elfdborg veretlen az idei 6 hazai találkozóján, amiből 5-en legtöbb 4 gól született.
A Helsingborgs idei 6 idegenbeli meccséből csak 1-et nyert meg. Ebből a 6 mérkőzésből egyen sem lépték túl a 4 gólos határt. Az utolsó látogatása alkalmával ennél az ellenfélnél 1-0-ra kikapott.
Tipp: 1X és kevesebb, mint 4.5 találat, szorzó 1.41. Kattints IDE a fogadáshoz!

 

Katt ide a csapatunk által javasolt napi sportesemény ajánlatért. Csak az https://sportfogadas1x2.com oldalon találsz exklúzív bónuszokat Magyarország legjobb online fogadóirodák ajánlataiból.