Mladost Lučani – Javor Ivanjica Szerb Bajnokság július 31. 20:00

3 min read

Foci Tippek Wehen vs Stuttgart - 2. Bundesliga május 17. 13:30

Mladost Lučani – Javor Ivanjica Szerb Bajnokság július 31. 20:00.  Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Mladost Lučani - Javor Ivanjica Szerb Bajnokság július 31. 20:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a FK Mladost Lucani csapatának kedvez (11:8). Ebből a csapatok háromszor játszottak a FK Mladost Lucani stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a FK Mladost Lucani csapatának kedvez (9:4).

Az elmúlt fél évben a FK Mladost Lucani kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Javor egyszer sem nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a FK Mladost Lucani sikeresebb volt a közelmúltban. Ha az elmúlt egy évben, a Szerb Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a FK Mladost Lucani 5 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Javor pedig idegenben háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát a FK Mladost Lucani jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a FK Mladost Lucani olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Cukaricki. A Javor pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Aluminij. A FK Mladost Lucani erősebb ellenfeleket tudott legyőzni. Az elmúlt egy évben a FK Mladost Lucani olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Ried. A Javor gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Backa Topola. A FK Mladost Lucani csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Ha hazai pályán játszanak, FK Mladost Lucani Ivanjica ellen nem vesztett az utóbbi 5 mérkőzésén.
Ivanjica nem győzött az utolsó 7 mérkőzésén vendégként.
5 hazai mérkőzésén győzött zsinórban FK Mladost Lucani.

Mladost Lučani - Javor Ivanjica Szerb Bajnokság július 31. 20:00

Mladost Lučani -

@ 1.45