Minsk – Slutsk Tippek – Fehérorosz Bajnokság június 1. 17:00

Minsk - Slutsk Tippek - Fehérorosz Bajnokság június 1. 17:00

Minsk – Slutsk Tippek – Fehérorosz Bajnokság június 1. 17:00 Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Minsk - Slutsk Tippek

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Slutsk csapatának kedvez (4:3). Ebből a csapatok háromszor játszottak a FK Minsk stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Slutsk csapatának kedvez (3:2).

Az elmúlt fél évben a FK Minsk egyszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Slutsk négyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Slutsk az utóbbi mérkőzéseit. Ha az elmúlt egy évben, a Fehérorosz Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a FK Minsk 1 győzelmet és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Slutsk pedig idegenben háromszor nyert és egyszer kapott ki. Ez alapján a Slutsk szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a FK Minsk olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Dinamo Minsk vagy a Gorodeya. A Slutsk pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Shakhter Soligorsk, a Dinamo Minsk. A Slutsk erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
Az elmúlt egy évben a FK Minsk olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Veres. A Slutsk gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a BATE Borisov. A Slutsk csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Vladimir Khvashchinski FC Minsk csapatának legjobb góllövője 4 góllal. Umar Bala Mohammed 4 alkalommal talált a kapuba a Slutsksakhar Slutsk színeiben.
 
A FC Minsk legutóbbi 7 hazai mérkőzéséből 4 alkalommal győzött, 2 végződött döntetlenre, míg Slutsksakhar Slutsk csapata 1 alkalommal diadalmaskodott. A gólkülönbség 10-5 FC Minsk csapatának javára.
 
Az elmúlt szezonbeli mérkőzéseken a következő eredmények születtek: 1-0 (FC Minsk otthonában) és 1-0 (Slutsksakhar Slutsk otthonában).

Minsk - Slutsk Tippek - Fehérorosz Bajnokság június 1. 17:00

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.67

Powered by Live Score & Live Score App