Tippmix stratégia – MARTINGALE Stratégia

2 min read

Martingale

MARTINGALE

A martingale egyik legismertebb sportfogadási stratégia, valamint egyik leghasznosabb is, és rengeteg alkalmazási módszere van. Ennek a stratégiának a lényege az, hogy egy bizonyos összeget kell választani ( pl. 5000 forint ) és minimum egy kettes szorzóra fogadni , ha az első fogdás vesztőnek bizonyul a tétet duplázni kell( 1.000 forint ), ha pedig a második is vesztőnek bizonyul ismét duplázni kell a tétet ( 2.000 forint ), ezt a folyamatot addig kell követni amig választásunk nyertesnek bizonyul.
Példa:
1.fogadás 500 forint X 2,00(szorzó) vesztes
2.fogadás 1.000 forint X 2,00(szorzó) vesztes
3. fogadás 2.000 forint X 2,00(szorzó) vesztes
4.fogadás 4.000 forint X 2,00(szorzó) nyertes
A fenti példa alapján összbefektetésünk 7500 forint, a 4-ik fogadásunk pedig nyertes, igy 8.000 forint a nyereségünk , igy a profitunk 500 forint! Természetesen ha nagyobb szorzót választunk akkor a profitunk is sokkal nagyobb lessz. Ezt a stratégiát nagyon sok féle képpen alkalmazhassuk pld. döntetlen (ez esetben a szorzó is meg a profit is sokkal nagyobb), több mint 3 gól stb. a lényeg, hogy a szorzó minimum kettes legyen. Ez a stratégia mindig nyereséghez vezet, azonban elég nagy tőkével kell rendelkeznünk mivel eltalálhatunk egy olyan sorozatot is hol a hatodik, hetedig fogadásunk lessz csak nyertes.

Ha ezt a stratégiát szeretnétek játszani mindenképp azt javasoljuk ,hogy a ZulaBET fogadóirodát használjátok, habár náluk nincs befizetési bónusz de a szorzók náluk a legnagyobb.

Fogadási tippek PORTUGÁLIA vs SVÁJC  Fogadási tippek PORTUGÁLIA vs SVÁJC