Manchester United - Southampton Tippmix Tippek - 2021. február 2. 21:15

Manchester United – Southampton Tippmix Tippek – 2021. február 2. 21:15
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Manchester United - Southampton Tippmix Tippek - 2021. február 2. 21:15

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Manchester United csapatának kedvez (11:9).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Manchester United stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Manchester United csapatának kedvez (5:4).

Az elmúlt fél évben a Manchester United hétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Southampton egyszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a Manchester United sikeresebb volt a közelmúltban.


Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Manchester United 4 győzelmet, 2 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Southampton pedig idegenben háromszor nyert, négyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ez alapján a Southampton szerepelt jobban.
Az elmúlt egy évben a Manchester United olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Liverpool, a FC Kobenhavn vagy a Wolverhampton. A Southampton pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Burnley, az Aston Villa vagy a Brighton & Hove Albion. A Manchester United erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.


Az elmúlt egy évben a Manchester United olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Sheffield United, a Crystal Palace. A Southampton gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Crystal Palace vagy a Leicester. A Southampton csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Manchester United - Southampton Tippmix Tippek - 2021. február 2. 21:15

Manchester United

@ 1.54