Manchester United - Liverpool Tippmix Tippek - 2021. január 24. 18:00

Manchester United – Liverpool Tippmix Tippek – 2021. január 24. 18:00
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 15.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Manchester United - Liverpool Tippmix Tippek - 2021. január 24. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Liverpool csapatának kedvez (11:5).

Ebből a csapatok négyszer játszottak a Manchester United stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Liverpool csapatának kedvez (6:4).
Az elmúlt fél évben a Manchester United hétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Liverpool háromszor nyert idegenben, ötször játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a Manchester United sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a FA kupa mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Manchester United 1 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Liverpool pedig idegenben egyszer nyert. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Az elmúlt egy évben a Manchester United olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a FC Kobenhavn, a Wolverhampton vagy a LASK Linz. A Liverpool pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Chelsea, az Ajax vagy az Atalanta. A Liverpool erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
Az elmúlt egy évben a Manchester United olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Crystal Palace, az Aston Villa. A Liverpool gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Southampton vagy az Aston Villa. A Manchester United csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Manchester United - Liverpool Tippmix Tippek - 2021. január 24. 18:00

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.58