Magyarország - Írország Tippmix Tippek - június 8. 20:00

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Magyarország - Írország Tippmix Tippek - június 8. 20:00

A Ciprus elleni, sikerrel vett felkészülési mérkőzést követően Írországot fogadja a magyar válogatott az Portugália elleni Eb-rajt előtt. Marco Rossi csapatának veretlensége már 10 mérkőzés óta tart – a kontinensviadalról lemaradó írek ellen sem szakad meg a széria?

A magyar válogatott legutóbb tavaly szeptemberben, Oroszországtól kapott ki hazai pályán, azóta 3 győzelem és két döntetlen a mérleg otthon.

Az ír válogatott otthonától távol rendkívül gyengén szerepel: az elmúlt 3 évben 18 mérkőzést játszott vendégként, és csak Gibraltárt és Andorrát tudta legyőzni ebben az időszakban (a 2018-2021-es éveket figyelembe véve). A 18 találkozón 12 gólt szereztek, ebből 10-et a második játékrészben.

A magyar válogatott pályaválasztóként a legutóbbi 15 mérkőzésén mindig szerzett legalább egy gólt.

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas1x2.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek