Lyon - Paris SG Tippmix Tippek - szeptember 18. 20:45

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 10.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Lyon - Paris SG Tippmix Tippek - szeptember 18. 20:45

MÁR CSAK NEVÉBEN RANGADÓ?

Öt kör után azonos pontszámmal állt a két csapat a bajnokságban, ám míg a Paris SG azóta mindkét ligameccsét hozta, a Lyon két vereséget gyűjtött be. Tovább mélyül közöttük a szakadék?

Otthonától távol az utolsó tíz tétmérkőzésén a Paris SG mindig eljutott legalább 3 találatig.

A Lyon utolsó 13 hazai bajnokiján egyszer sem született döntetlen. Ezeken a lyoniak mérlege: 11-0-2 volt.

A Paris SG az utolsó három bajnokiját kapott gól nélkül nyerte meg, és minden esetben vezetett már a félidőben is.

A Lyon utolsó 14 bajnokiján 13-szor született leaglább három gól.

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas1x2.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek