Lyngby – FC Kobenhavn Tippek – Dán Bajnokság június 1. 18:00

Lyngby - FC Kobenhavn Tippek - Dán Bajnokság június 1. 18:00

Lyngby – FC Kobenhavn Tippek – Dán Bajnokság június 1. 18:00 Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lyngby - FC Kobenhavn Tippek

A két csapat az elmúlt 3 évben négyszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a FC Kobenhavn csapatának kedvez (10:7).
Ebből a csapatok egyszer játszottak a Lyngby stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Lyngby csapatának kedvez (3:1).
Az elmúlt fél évben a Lyngby egyszer nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint a FC Kobenhavn egyszer sem nyert idegenben és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Lyngby sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Dán Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Lyngby 2 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a FC Kobenhavn pedig idegenben egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Tehát a Lyngby jobban szerepelt. Az elmúlt egy évben a Lyngby olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Bröndby, az Esbjerg. A FC Kobenhavn pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Celtic vagy a Nordsjaelland. A FC Kobenhavn erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Lyngby olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Nyköbing. A FC Kobenhavn gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Esbjerg. A FC Kobenhavn csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Frederik Gytkjaer Lyngby csapatának legjobb góllövője 6 góllal. Dame N’Doye 8 alkalommal talált a kapuba a Koppenhága színeiben.
 
Kasper Enghardt játékosbnak több a sárga lapja (7) mint a Lyngby játékosainak. Jens Stage 5 gyűjtött Koppenhága csapatban.
 
3 hazai mérkőzésén győzött zsinórban Lyngby.

Lyngby - FC Kobenhavn Tippek - Dán Bajnokság június 1. 18:00

FC Kobenhavn

@ 1.70

Powered by Live Score & Live Score App