Liverpool - Manchester City Tippmix Tippek február 7. 17:30

Liverpool – Manchester City Tippmix Tippek február 7. 17:30. Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Liverpool - Manchester City Tippmix Tippek február 7. 17:30

Jelenleg hét pont Pep Guardiola csapatának az előnye a „vörösökkel” szemben, úgy, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet is játszottak náluk. Tehát, ha az elmaradt összecsapást behúzzák, valamint nyernek vasárnap is az Anfielden, akkor már 13 egység lenne a manchesteriek fórja. Ez pedig – elnézve a Liverpool formáját és pechsorozatát, már ami a sérültek hosszú listáját illeti – már nagyon sok lenne, még akkor is, ha alig hagyták el a csapatok a bajnokság féltávját.

Jamie Carragher, a Sky Sports szakértője szerint a Liverpool idén nem véletlenül küszködik a papíron gyengébb ellenfelekkel szemben, míg a focit játszani akaró riválisok ellen rendre nyer vagy pontot szerez. Éppen ezért úgy gondolja, hogy a City elleni összecsapás más lesz, mint a Brighton ellen 1-0-ra elveszített találkozó. Ettől függetlenül a vendégek nyerni készülnek a címvédő stadionjában.

“Olykor remek teljesítményt nyújtunk az Anfielden, mégsem tudunk győzni” – jelentette ki a spanyol szakember. “Szeretném, hogy a csapatom nyerjen, a sikeréhséget akarom a játékosaim szemeiben látni. Nyerni megyünk, nem döntetlent játszani. Mindig is egy topcsapat a Liverpool, remek kerettel, és minden tudásuk megvan ahhoz, hogy az éljen járjanak.”

Guardiola szerint a Liverpool fáradt volt a Brighton ellen – ezt mondta a Mersey-partiak menedzsere, Jürgen Klopp is –, de az biztos, hogy a City elleni találkozóra kipihenik magukat, és harcosabbak lesznek, mint valaha. A két csapat novemberi találkozója 1-1-es döntetlennel zárult Manchesterben, míg a tavalyi szezonban a Liverpool 3-1-re nyert saját otthonában.

Arra, hogy a téli átigazolási időszak utolsó óráiban két belső védőt is szerződtető Liverpool kapott gól nélkül nyer 6.50 az odds, míg a City 2-1-es győzelmét 9.50 szorzóval lehet megjátszani.

Liverpool - Manchester City Tippmix Tippek február 7. 17:30

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.61