Liverpool - Brighton Tippmix Tippek - 2021. február 3. 21:15

Liverpool – Brighton Tippmix Tippek – 2021. február 3. 21:15
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 15.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Liverpool - Brighton Tippmix Tippek - 2021. február 3. 21:15

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Liverpool csapatának kedvez (12:3).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a Liverpool stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Liverpool csapatának kedvez (7:1).

Az elmúlt fél évben a Liverpool négyszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Brighton & Hove Albion kétszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Liverpool sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Liverpool 7 győzelmet, 2 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Brighton & Hove Albion pedig idegenben háromszor nyert, háromszor játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a Liverpool jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Liverpool olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Arsenal, az Ajax vagy a Tottenham. A Brighton & Hove Albion pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Newcastle United, a Leeds United vagy az Aston Villa. A Liverpool erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.


Az elmúlt egy évben a Liverpool olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Atalanta vagy a Burnley. A Brighton & Hove Albion gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Everton, a Leicester. A Brighton & Hove Albion csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Liverpool - Brighton Tippmix Tippek - 2021. február 3. 21:15

Liverpool

@ 1.41