Lengyelország - Szlovákia Tippmix Tippek - június 14. 18:00

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Lengyelország - Szlovákia Tippmix Tippek - június 14. 18:00

IDÉN CSAK EGYSZER NYERTEK

Öt éve a lengyelek a negyeddöntőben csak 11-esekkel kaptak ki a portugáloktól, de idén öt találkozójukból csak egyet, az Andorra ellenit nyerték meg (3-0). Négy iksz mellett a szlovákok is csupán egyszer győztek idén, igaz, az oroszok legyőzése nagy fegyvertény (2-1)…

A lengyelek utolsó öt meccsükön háromszor, míg a szlovákok legutóbbi öt találkozójukon négyszer játszottak döntetlent.

Szlovákia utolsó öt találkozóján csak egyszer veszítette el az első félidőt.

A lengyelek legutóbbi hat mérkőzésén ötször mindkét csapat szerzett gólt.

A lengyelek utolsó öt találkozóján háromszor volt eredményes Robert Lewandowski.

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas1x2.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek