Lengyelország - Izland Tippmix Tippek - június 8. 18:00

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Lengyelország - Izland Tippmix Tippek - június 8. 18:00

A két válogatott közül csak Lengyelország lesz ott az Eb-n, miután Izland a magyar válogatott ellen búcsúzott a rájátszásban. Lewandowskiék utolsó 6 mérkőzésükből mindössze egyet, az Andorra ellenit nyerték meg – nem túl jó előjelek…

Lengyelország legutóbbi, oroszok elleni felkészülési meccsén már az első félidőben kialakult a végeredmény (1-1).

Lengyelország utolsó három győzelme alkalmával nem kapott gólt (3-0, 2-0, 3-0).

Izland legutóbbi hat találkozóján négyszer csak az egyik fél talált be.

Utolsó egymás elleni meccsüket a lengyelek 4-2-re nyerték, akkor Izland 1-0-ra vezetett, de a mérkőzés során 2-2 is volt az állás.

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas1x2.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek