Lengyelország - Hollandia Tippmix Tippek - szeptember 22. 20:45

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 10.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Lengyelország - Hollandia Tippmix Tippek - szeptember 22. 20:45

BEBIZTOSÍTJÁK A CSOPORTELSŐSÉGET?

Ha nyer Varsóban, biztosan csoportelsőként végez a Nemzetek Ligájában a 3-1-0-s mérleggel álló Hollandia. Eddigi egyetlen pontvesztésük ugyanakkor éppen a lengyelek ellen történt az NL-ben: júniusban Rotterdamban 2-2-t játszottak…

Hollandia utolsó négy találkozóján mindig szerzett legalább két gólt.

Lengyelország legutóbbi négy hazai fellépésén egyszer sem tudta megnyerni az első félidőt.

Tavaly júniusi NL-meccsükön a lengyelek már 2-0-ra is vezettek Rotterdamban, de a hollandok végül döntetlenre mentették a meccset.

A Nemzetek Ligája A divíziójában négy kör után a három gólnál járó Memphis Depay volt a legeredményesebb, míg a lengyel válogatott gólrekordere, Rovert Lewandowski ebben a kiírásban eddig csak egy gólt szerzett.

FOGADÓIRODÁK

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez
SZORZÓ 1.68

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas1x2.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek