Leicester - Fulham Tippmix Tippek - 2020. november 30. 18:30

Leicester – Fulham Tippmix Tippek – 2020. november 30. 18:30
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 100% akár 35.000 HUF
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 35.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Leicester - Fulham Tippmix Tippek - 2020. november 30. 18:30

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Leicester csapatának kedvez (4:2).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a Leicester stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Leicester csapatának kedvez (3:1).

Az elmúlt fél évben a Leicester négyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Fulham egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a Leicester sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Leicester 4 győzelmet, 1 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Fulham pedig idegenben egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát a Leicester jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Leicester olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Braga, a Burnley vagy a Wolverhampton. A Fulham pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Cardiff, a Nottingham Forest vagy az Ipswich. A Leicester erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Leicester olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a West Ham United, az Aston Villa vagy az Arsenal. A Fulham gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Brentford, a West Ham United vagy a Leeds United. A Leicester csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Leicester - Fulham Tippmix Tippek - 2020. november 30. 18:30

Leicester

@ 1.56