Leganés - Rayo Vallecano Tippmix Tippek - június 6. 21:00

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Bet365 oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 15.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Leganés - Rayo Vallecano Tippmix Tippek - június 6. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben tízszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Leganés csapatának kedvez (12:10).

Ebből a csapatok hatszor játszottak a Leganés stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Leganés csapatának kedvez (8:5).


Az elmúlt fél évben a Leganés háromszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Rayo Vallecano négyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Rayo Vallecano az utóbbi mérkőzéseit.
Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Másodosztály mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Leganés 7 győzelmet, 3 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Rayo Vallecano pedig idegenben hatszor nyert, négyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát a Leganés jobban szerepelt.


Az elmúlt egy évben a Leganés olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Almería, a Málaga vagy a Tenerife. A Rayo Vallecano pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Espanyol, az Almería vagy az Alcorcón. A Rayo Vallecano erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Leganés olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Fuenlabrada, a Mallorca. A Rayo Vallecano gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Sabadell vagy a Málaga. A Rayo Vallecano csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas1x2.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek