Leeds United - Southampton Tippmix Tippek - február 23. 19:00

Leeds United – Southampton Tippmix Tippek – február 23. 19:00
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Leeds United - Southampton Tippmix Tippek - február 23. 19:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben a Leeds United háromszor nyert hazai pályán és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Southampton kétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Leeds United sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Leeds United 4 győzelmet, 2 döntetlent és 5 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Southampton pedig idegenben háromszor nyert, négyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a Leeds United jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Leeds United olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Burnley, a Fulham vagy a Newcastle United. A Southampton pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Burnley, a Wolverhampton vagy az Aston Villa. A Leeds United erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.


Az elmúlt egy évben a Leeds United olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Brighton & Hove Albion, a West Ham United vagy a Wolverhampton. A Southampton gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Crystal Palace, a Newcastle United vagy a Leicester. A Southampton csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Leeds United - Southampton Tippmix Tippek - február 23. 19:00

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.47