LASK Linz – Manchester United Európa-Liga mérkőzés, nyolcaddöntő – 2020. március 12. 18:55

LASK Linz - Manchester United Európa-Liga mérkőzés, nyolcaddöntő - 2020. március 12. 18:55

LASK Linz – Manchester United Tippek – Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

LASK Linz – Manchester United Tippek – Forma

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben a LASK Linz ötször nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Manchester United ötször nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a LASK Linz sikeresebb volt a közelmúltban.
 
Ha az elmúlt egy évben, az Európa-Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a LASK Linz 4 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Manchester United pedig idegenben egyszer nyert, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Tehát a LASK Linz jobban szerepelt.
 
 LASK az előző mérkőzést az SV Mattersburg ellen játszotta (Bundesliga), az eredmény: 0 – 1 lett (LASK nyerte a mérkőzést).

Manchester United az előző mérkőzést az Manchester City ellen játszotta (Premier League), az eredmény: 2 – 0 lett (Manchester United nyerte a mérkőzést).
 
Az elmúlt egy évben a LASK Linz olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a PSV Eindhoven, a Sporting CP vagy a Rosenborg. A Manchester United pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Chelsea, a Manchester City vagy a Partizan. A Manchester United erősebb ellenfeleket tudott legyőzni

Az elmúlt egy évben a LASK Linz olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Rapid Wien vagy a CSKA Moszkva. A Manchester United gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a FK Astana, a Bournemouth. A LASK Linz csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Man Utd nem vesztett mérkőzést az utolsó 10 mérkőzésén.
LASK nem vesztett az utolsó 6 mérkőzésén.
Man Utd nem vesztett az utolsó 6 mérkőzésén vendégként.

LASK Linz - Manchester United Európa-Liga mérkőzés, nyolcaddöntő - 2020. március 12. 18:55

Felett 1.5 Gólok száma

@ 1.45

LASK Linz - Manchester United Európa-Liga mérkőzés, nyolcaddöntő - 2020. március 12. 18:55

Powered by Live Score & Live Score App