La Liga tippek

Isten hozott a La Liga tippek oldalán! Szakértőink kielemzik a statisztikákat és a csapatok formáját, majd ezek alapján a lehető legjobb fogadási tanácsokat adják nektek!

La Liga tippek

Technikai szempontból nincs ennél jobb bajnokság a világon. A spanyol együttesek hagyományosan erősek Európában, ami a hazai liga nagyon magas elvárásait is tükrözi. Számunkra a minőségi futball minőségi tippeket jelent! Mi több, Spanyolország ad otthont az „El Classico” mérkőzésnek, ahol a Real Madrid és a Barcelona méri össze erejét a futball történetének legendás találkozóján!

Mikor van a La Liga idénye?
A spanyol futballszezon augusztus közepétől következő év májusáig tart. Itt megnézhetitek a La Liga élő tabelláját!

Milyen csapatok vannak a La Liga-ban?
Miből is áll a spanyol élvonal? Íme a 2020/21-es szezon szereplői:

Athletic Bilbao, Atletico Madrid, Barcelona, Cadiz, Celta Vigo, Deportivo Alaves, Eibar, Elche, Getafe CF, Granada, Huesca, Levante, Osasuna, Real Betis, Real Madrid, Real Sociedad, Sevilla, Valencia, Valladolid, Villareal.

Milyen a játékstílus a spanyol élvonalban?
Az ország melegétől befolyásolva, a spanyol futball a technikás játékáról ismert, ahol a labdabirtoklás nagyon fontos. A csapatok kerülik a beadásokat és az elhúzódó helyzeteket. A játékosok alacsonyabbak, mint más ligákban, míg a taktika, főként a támadásban, nagyon kifinomult.

Ki nyerte a legtöbb La Liga címet?
A liga 1930-as megalapítása óta a Real Madrid nyerte a legtöbb bajoki címet, 34-t. a Barcelona követi, 26 győzelemmel, míg az Atletico Madrid 10 alkalommal tudott nyerni.

A közelmúlt győztesei:
2019-20: Real Madrid
2018-19: Barcelona
2017-18: Barcelona
2016-17: Real Madrid
2015-16: Barcelona
2014-15: Barcelona
2013-14: Atletico Madrid
2012-13: Barcelona
2011-12: Real Madrid

Még több tanács futball fogadásokra!