Kisebb nyereség, de biztosabb sportfogadásból, Tanácsok és stratégiák

10 min read

Kisebb nyereség, de biztosabb sportfogadásból, Tanácsok és stratégiák

Tartalomjegyzék

Mit jelent az, hogy kisebb nyereség de biztosabb sportfogadásból?

Hogyan játszunk,hogy biztosra menjünk?

Kisebb jövedelem, de biztos fociban

Milyen irodáknál játszunk, hogy nyerjünk kisebb összeget de biztosan?

Stratégiák, hogy kisebb de bizos nyereséget szerezzünk

Tanácsok,hogy több kisebb nyereményt de biztos legyen

A kérdés amit ma felteszünk, hogy tudunk profitot szerezni olyan stratégiákat alkalmazva, hogy kisebb szorzókra fogadunk. Ez a stratégia nagyon népszerü a sportfogadók között, de nem mindenki tudja alkalmazni úgy,hogy sikeres is legyen. Azért, hogy ez sikeres legyen és mindenki megértse, annak érdekében ,hogy növeld az esélyedet olvasd el ezt a cikket, és alkalmazd fogadás közben, hogy növeld esélyedet, olvasd tovább a cikket.

Mit jelent az, hogy kisebb nyereség de biztosabb sportfogadásból?

Első sorban pár alap dolgot tárgyaljunk meg. Egyre gyakrabban észrevettem a sportfogadók között, akár kezdők vagy már haladó sportfogadók, hogy mekkora hibákat követnek el mikor egy esemény szorzóját követik. Még ma is léteznek olyan sportfogadók akik úgy tudják, ha egy esemény szorzója nagy, akkor a valószinüsége, hogy nyertes legyen is nagyobb, ha pedig az illető esemény szorzója kisebb, akkor kisebb a siker lehetőségének aránya.

Ez természetesen teljesen téves. Pontosan forditva van, amennyivel kisebb a szorzó, annál nagyobb a valószinüsége, hogy nyertes is legyen.

Tehát miután ezt tisztáztuk azokkal is akik még teljesen kezdők térjünk tovább a stratégiára és ennek alkalmazására.

Tehát annak érdekében, hogy biztos jövedelmet szerezzünk de biztosat, kisebb szorzókra kell fogadjunk, ezeknek a szorzóknak a nyerési valószinüsége sokkal nagyobb. Nagyon egyszerünek tünik, de sajnos nem épp igy van. Ha arról álmodoztok, hogy ha 1,O5 és 1,1Oes szorzókra fogadtok, tudnotok kell, hogy ebből nem fogtok egy vagyont nyerni, ez majdnem lehetetlen.

Egy másik dolog amit meg kell értenetek, hogy ez a stratégia alkalmazása minden játékos profiljától függ.

Egy szorzó egyes sportfogadónak nagyon kicsinek tünhet, azonban egy másik sportfogadónak nagy az illető szorzó.

Ha megkérdezünk egy átlagos sportfogadót, hogy mit jelent neki az, hogy nagy kockázatot vállaljon, és, hogy mit jelent neki az, hogy kicsi vagy nagy egy szorzó, egy 2,OOás szorzóra azt fogja mondani,hogy kicsi.

Ha ugyanezt a kérdést tesszük fel egy tapasztaltabb sportfogadónak, hogy mit jelent neki egy 2,OO szorzó, azt fogja válaszolni, hogy a szorzó nagy, mivel elméletileg az esély 5O 5O százalék, ez ha nem vesszük figyelembe az iroda előnyét.

Katt ide és alkalmazd ezt a stratégiát a legjobb online fogadó irodáknál

Katt ide és válaszd ki a legjobb irodákat, amelyek a legjobb szorzókat ajánlják.

Hogyan játszunk kisebb de biztos jövedelemre?

Az, hogy miképp alkalmazunk egy ilyen stratégiát csak a sportfogadótól függ. Első sorban, minden sportfogadó meg kell szabjon egy bizonyos tőkét amellyel alkalmazni akar egy ilyen stratégiát.Minél nagyobb tőkével rendelkezik, a nyeremény is nagyobb lessz. Azonban ha a befektetett tőkét összehasonlitsuk a nyereménnyel az arány kicsi a tőkéhez képest.

Ha feltennénk a kérdést, hogy milyen szorzókra kellene alkalmaznunk ezt a stratégiát, nem tudnánk egy pontos választ adni erre. Mindenki saját magának kell megszabnia a szorzót. Figyelembe vesszük, hogy a sportfogadók többsége egy esélyes szorzónak tekinti egy olyan eseményt amelynek a valószinüsége 7O százalék feletti. Normális körülmények között ezek az 1,33 alatti szorzók.

Azt is figyelembe kell vennünk, hogy minden esemény más ás más. Ha például két eseménynek ugyanaz a szorzója, például 1,25 ez nem jelenti azt, hogy a valószinüsége is mindig ugyanaz.

Ha egy ilyen stratégiával akartok jövedelmet szerezni a sportfogadásból, a türelem meg az elemzés kell legyen a legjobb barátotok. Ennélkül soha nem lessz sikeres semmilyen féle stratégia alkalmazása.

Kisebb nyeremény de biztos fociban

Elméletileg egy foci eseménynek három lehetséges eredménye lehet. Ezek hazai győzelem, döntetlen és vendég győzelem.

Ha a két csapat például kb egyforma szintü lenne, a három lehetőség valószinüsége mindegyikért 33,3 százalék lenne. Vegyünk példának egy Juventus vs Sampdoria mérkőzést, ahol a Juventusnak a szorzója 1,2O, akkor a valószinüséget, hogy a Juve győz 33,3 százelékról 😯 százalékra növeljük. A profit amit szerezünk ez esetben elég kicsi, 2O százalék, azonban a valószinüsége, hogy nyertes legyen nagyon nagy.

 

Amikor választjuk az eseményeket amire fogadunk, soha nem kell csak az esemény szorzóját vegyük figyelembe,mivel ezenkivül más tényezők is vannak amik befolyásolják a valószinüség arányát. Egy elemzés bármilyen eseménynek is kötelező, ahol a következőket kell figyelembe vegyük

a csapat formája

a felállás

az előző eredmények

sérülések, hiányzók

a mérkőzés tétje

Ha úgy gondolod,hogy nincs időd erre, meg elemzésre, ajánlom hogy kövesd naponta tippeinket amelyeket tippadóink adnak weboldalunkon.

Nem kötelező, hogy csak 1,X,2 tipusu fogadásokra fogadjunk. Sokszor ha egy bizonyos fogadástipusra fektetjük a hangsúlyt egy idő után rájövünk, hogy más fogadástipusok előnyösebbek lehetnek. Napjainkban a fogadóirodák, főleg az online fogadóirodák, nagyon gazdag ajánlatot és fogadási lehetőséget kinálnak fel, ahol több tiz akár száz fogadás tipus közül választhatunk. Pédául egyes tippadók, sportfogadók nagyon jól előrelátják, hogy melyik csapatok rúgnak gólt és milyen mérkőzésen. Az ilyen fogadástipusnak általában elég kicsi a szorzója.

Általában az ilyen fogadási lehetőségeknek a szorzója 1,1O 1,2O között van, de nagyobb is lehet ha például egy olyan csapatra fogadunk, hogy rúg gólt amelyik nem favorit a mérkőzésen. Ez tőlünk függ, hogy milyen mérkőzéseket választunk egy ilyen fogadástipusra.

Milyen irodáknál játszunk, hogy kisebb de biztos profitot szerezzünk?

A kiválasztott iroda egyik legfontosabb tényező amely befolyásolja, hogy sikeresek leszünk vagy sem.A szorzók eltérnek egyik irodától a másikig. Éppen ezért nagyon fontos,hogy figyelembe vegyük az összes irodát és a megfelelőt válasszuk. Azért, hogy ez könnyebb legyen és nem vegyen fel sok időt csak az online irodákat kell válasszuk, amelyek mindig nagyobb szorzókat adnak.

A fenti példa alapján figyelembe vettem egy Bajnokok Ligája selejtező mérkőzést a román CFR Cluj és a Celtic között.

Láthatjuk, hogy mekkora szorzója volt annak, hogy a mérkőzésen több vagy kevesebb, mint 1,5 gól születik.

Ahogy észrevehetjük különböznek a szorzók minden irodánál, 1,62 és 1,7O között. Ez első látásra nem tünik nagy különbségnek, azonban hosszú időre óriási a különbség. Ha fogadtok 1O.OOO forintot egy 1,62es szorzóra egy1,7O szorzó helyett, 8OO forintot vesztetek. Nem tünik soknak, azonban ha belegondolunk, hogy fogadunk 1OO eseményre mindegyik eseményre 1O.OOO forintot teszünk, 1,62 szorzóra, ahelyett, hogy az 1,7Oes szorzót válasszuk, 8O.OOO forintot veszitünk. Ez egyáltalán nem egy kevés összeg.

Katt ide és válaszd ki a legjobb irodákat, amelyek a legjobb szorzókat ajánlják.

Tehát mindenképp szükséges és ajánlom mindenkinek, hogy minél több irodánál nyitson számlát.

Miután kiválasztottatok egy eseményt, keressétek meg azt az irodát amely a legnagyobb szorzót ajánlja fel és ott fogadjatok, hogy a profit maximális legyen.

Stratégiák, hogy kisebb de biztos jövedelmet szerezzünk

 

Stratégiák, hogy kisebb de biztos jövedelmet szerezzünk

Kombi szelvények kisebb de biztos jövedelem érdekében

Azoknak akik nagyobb kockázatot szoktak felvállalni, vagy azoknak akiknek nincs türelmük egyetlen eseményre fogadni 1,2O és 1,3O szorzó között ajánlani tudunk egy alternativát. Például ha 4 eseményt játszotok 1,2Oas szorzóval mindegyik eseményt, egy 2,Oes szorzótok gyül össze, ami azt jelenti ,hogy megduplázzátok a befektetett tőkét ha a szelvény nyerő lessz. Azonban az ilyen tipusu fogadások elég nagy kockázattal járnak és hosszú időre nézve nem termelnek profitot.

Azonban ha mégis egy ilyen stratégiát alkalmaztok, azt ajánlom, hogy legalább 1,25ös vagy ennél nagyobb szorzókat keressetek. Azért mondom ezt mivel a fogadóirodák nagyrésze bónuszokat ad ha legalább 3 eseményt tesztek fel egy szelvényre. A feltétel ,hogy ezt a bónuszt megkapjátok, hogy minden eseménynek legyen egy minimális megállapitott szorzója, ez egyes irodáknál 1,2O másoknál 1,25.

Nyeremények visszafektetése

Egy másik stratégia amelyet a sportfogadók alkalmaznak a nyeremény visszafektetése, vagyis ha nyernek egy fogadás után a nyert jövedelmet egy újabb fogadásra teszik.

Ha egy ilyen stratégiát alkalmazunk kisebb szorzókra fogadunk, például 1,2O. Képzeljük el, hogy egy 1O.OOO forintos tőkével indulunk, ez azt jelenti, hogy az első fogadásunkra felteszünk1O.OOO forintot egy 1,2O as szorzóra, nyeremény esetében 12.OOO forintot nyerünk, ezt az összeget továbbá mégegyszer fel tesszük egy 1,2Oas

szorzóju eseményre, igy 14.4OO forint lessz a nyereményünk és ezt addig fogjuk folytatni amig el nem érünk a kitüzött összegig.

E stratégia titka,hogy tudjuk, hogy mikor álljunk meg. Ha túl korán állunk meg akkor a nyeremény nagyon kicsi lessz,azonban ha túl későn akkor kockáztatunk és lehetséges lessz, hogy az teljes befektett összeget is, meg az addigi nyereményt is elbukjuk. Tanácsom, hogy mikor elértétek a befektetett tőke dupláját álljatok meg és kezdjétek újból. Igy kevesebb kockázatot vállaltok fel és megtartjátok a befektetett összeget is.

Tanácsok, hogy több kisebb nyereményt szerezzetek de biztosat

1. Keress olyan irodákat amelyeknék kevesebb komisziont kell fizetned

Amikor kicsi szorzóra fogadunk, minden forint számit. A papiros fogadásnál tudjuk, hogy egy bizonyos összeget a tét értékéből megállit a tippmix, ez előre kicsinek tünik az összeg, de ha nagyobb összeget, vagy többször fogadunk akkor óriási összegünk megy el hiába.

E dij mellett bizonyos irodák az úgynevezett komiszionokat állitanak meg be és kifizetéskor, ennek érdekében meg kell keressük azokat az irodákat ahol minél kisebb ez a dij, vagy nem létezik egyáltalán.

2. Próbáljátok a nagyobb szorzókat választani

Minél nagyobb egy szorzó, annál nagyobb a különbség is a fogadóirodák által felajánlott szorzók között.

Egy 1,2O as szorzó esetében az eltérés +/- 0.05 lehet. Azonban ha nagyobb szorzókat hasonlitunk össze például egy 1,8O as szorzót itt a különbség sokkal nagyobb lehet +/- 0.15 amely elég nagy előnyt vagy hátrányt jelent.

Emellett ilyen szorzókkal sokkal nagyobb összeget nyerünk .

3. Fogadjatok idejében

Ha picit belemerültök a tanulmányozásban,észre fogjátok venni, hogy az események nagy részénél sokkal nagyobb a szorzó a mérkőzésre ha akkor fogadunk amikor megjelenik az iroda ajánlatában. Minél közelebb állunk az esemény kezdési időpontjához drasztikusan csökkenhet a szorzó.

Azonban vannak különbségek is, eltérések amikor a szorzó nőhet , amit például egy játékos lesérülése okozhat vagy más befolyásoló tényezők. Azonban az ilyen esetek elég ritkák és ez nem kellene befolyásoljon.

Nézd itt a legjobb online sportfogadó irodákat