Kézilabda tippek: Spanyolország vs Magyarország – Japán női kézilabda 2019 – december 01

0
Szorzó

Holnap itt 10:00

Kézilabda tippek: Spanyolország vs Magyarország - Japán női kézilabda 2019 - december 01

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Spanyolország    

Utolsó eredmény: : 31-16 vs Románia

Forma: W 

  • A spanyol válogatott nagy meglepetésre, 31-16-ra vagyis 15 góllal (!!!) megverte Romániát, ám szövetségi kapitányunk számára nem váratlan ez az eredmény.
    “Én mindig azt mondom, hogy a spanyol válogatott nagyon veszélyes. Előre tudtam, hogy nagyon erős ellenfél lesz, amelyet nem szabad lebecsülni. Vasárnap a mainál sokkal agresszívabb védekezésre kell számítanunk”- magyarázta, majd hozzáfűzte, bízik a csapatában és a sikerben, mert úgy érzi, az elmúlt években a magyar stílus jól érvényesült a spanyolok ellen. 
  •  A spanyolok tehát pazarul kezdtek, pedig alapvetően nem volt ez elvárható tőlük, hiszen a csapatkapitány, Carmen Martín nem játszik a világbajnokságon. Mindemellett Cabral Barbosa hét hónapja szült, mégis vállalta a vb-szereplést – és milyen jól tette, hiszen a románoknak hat gólt dobott -, a kapuban pedig az 40 éves Silvia Navarro véd, akinek már rég vissza kellett vonulnia sokak szerint, amire többek közt a románok elleni két góljával (!!!) cáfolt rá. 
  •  Ahogy kapitányunk is fogalmazott, kőkemény meccsre van kilátás vasárnap, ami merőben meghatározhatja a felek vb-szereplését. Látva ugyanis a nyitófordulót, és figyelembe véve a montenegrói, Katarina Bulatovics sérülését, ez a meccs akár a csoport első helyéről is dönthet. 
  •  A bukmékerek minket hoztak ki esélyesebbnek, ami azért némileg meglepő, hiszen egyértelműen a spanyolok bírnak nagyobb rutinnal, és ugye igencsak hangzatos sikerrel kezdtek. Mi nem is erőltetnénk a kimenetelre való fogadást, mivel véleményünk szerint ez a találkozó egyértelműen a védekezésről szól majd. A hispánok ugye szombaton 16 gólon tartották Romániát, vagyis jól működik a védekezésünk, de úgy véljük, hogy a mieinkre sem lesz panasz a hét utolsó napján. Mindezek tükrében pedig, ha nem is oly magas a határ, mint amire előzetesen számítani lehetett, úgy véljük, hogy a felek 50,5 gól alatt maradhatnak vasárnap. 

Magyarország  

Utolsó eredmény: 39-15 vs Kazahsztán

Forma: W 

  • Magabiztos, 39-15-ös győzelemmel rajtolt a magyar női kézilabda-válogatott a Japánban rendezendő világbajnokságon. Vasárnap viszont sokkal nehezebb dolga lesz Kim Rasmussen együttesének, hiszen azokkal a spanyolokkal találkoznak a mieink, akik a nyitónapon 15 (!!!) góllal győzték le Romániát.
  •  Sok hibával kezdte válogatottunk a kazahok elleni nyitómeccset, a hatodik percben ellenfelünk 3-2-re vezetett. Ám ezt követően Tomori Zsuzsanna vezetésével, egy 8-0-s periódust produkálva, a mieink átvették a vezetést, és el is döntötték a mérkőzést. A 23. percben már tízzel mentünk, így összességében nem volt meglepő, hogy Rasmussen mester már az első félidőben szinte az összes cserejátékosának lehetőséget adott.
  •  A második félidő elejébe is belealudtak lányaink, gyors három kazah-gól jött, ráadásul a mieink mindössze egyszer köszöntek be az első tíz percben. Nem volt meglepő, hogy Rasmussen időt kért, amivel gatyába rázta a válogatottat, és végül 24 góllal sikerül lelépni Kazahsztánt.
  •  “Normális és természetes, hogy a nyitómeccsen voltak nehézségeink, erre számítottunk is, de gyorsan kijöttünk a rossz periódusokból, így pedig nagyon örülök, hogy jól letudtuk az elsó’ meccsünket. A céljainkat nagyjából elértük, mindenki játszott, majdnem mindenki gólt szerzett, a fiatalok pedig sikerélményt gyűjtöttek, ami fontos lehet a folytatásban”- nyilatkozta a dán edző a Jacusiróban rendezett találkozó után az MTI-nek. 

Kézilabda tippek: Spanyolország vs Magyarország - Japán női kézilabda 2019 - december 01

Magyarország győz

@ 1.67

A legjobb szorzók az ajánlott tippekre!

FOGADÓIRODÁK

TIPP

Szorzó

BÓNUSZ

Fogadj most

Magyarország győz

1.65

Bónusz akár 20.000HUF

Magyarország győz

1.66

Bónusz akár 15.000HUF

Magyarország győz

1.67

120% akár 50.000HUF

FREE BET