Kézilabda tippek: Magyarország vs Montenegró – Japán női kézilabda 2019 – december 03

0
Szorzó

Holnap itt 07:00

Kézilabda tippek: Magyarország vs Montenegró - Japán női kézilabda 2019 - december 03

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Magyarország      

Utolsó eredmény: : 25-29 vs Spanyolország

Forma: L W L W L

  • Női kézilabda-válogatottunk a világbajnokság harmadik fordulójában, kedd délelőtt, Montenegróval találkozik.
  • Ha a szorzó értéke 1.75 az esély a győzelemre 57%, a korábbi adatok alapján viszont ez a csapat a mérkőzései 17%-át nyerte meg ugyanekkora szorzóval.
  • A kazahok elleni magabiztos győzelmet követően a magyar női kézilabda-válogatott vasárnap délelőtt kikapott Spanyolországtól a Japánban rendezendő világbajnokságon. Kedden egy újabb fontos mérkőzés kerül terítékre a mieink számára, amikor is Montenegróval találkozunk.
  • A spanyolok elleni zakó egyértelműen annak volt köszönhető, hogy a magyar válogatott újfent rosszul kezdte a mérkőzést, ám ami a kazahok ellen belefért, az vasárnap már nem. A hatodik percben ugyanis már 4-0-ra vezettek a hispánok, akiknek ez elég is volt a sikerhez, hiszen végül pont négy góllal, 29-25-re nyertek. Védekezésünk és kapusaink teljesítménye bőven hagy kívánni valót maga után, igaz, a második félidőben már nagyjából minden működött.
  • “Folyamatosan változtatnunk kellett, de igazából nem tudtunk jó helyzeteket kialakítani. az MTI-nek. 

Montenegró 

Utolsó eredmény: 30-21 vs Kazahsztán

Forma: W W W W W

  • Búslakodni azonban nincs idő, hétfőn ugyan szünnapja volt a válogatottnak, de kedden már Montenegró következik. A balkániak eddig kettőből kettőt nyertek, igaz, a csoport két leggyengébbje ellen tették azt, hiszen a nyitókörben Szenegált négy, míg vasárnap Kazahsztánt kilenc góllal gyűrték le.
  • A montenegróiak ebbe a két meccsbe mindössze annyit tettek, amennyi kellett, ami az afrikaiak ellen majdnem megbosszulta magát, ráadásul azon az ütközeten a válogatott első számú ásza, Katarina Bulatovics megsérült. A győriek kiválóságának sérülése állítólag nem súlyos, ám egyedüli montenegróiként a kazahok elleni meccset teljes egészében kihagyta.
  • Kemény mérkőzés várható kedden, hiszen az egyik európai válogatottat le kell győznünk, ahhoz hogy továbbjussunk, és ugye a spanyolok ellen már hibáztunk. A balkániaknak ugyan még találkoznak a hispánokkal és a románokkal is utánunk, azonban borítékolható, hogy teljes elánnal veszik fel a harcot ellenünk.
  • Mivel már egyre kevesebb a hibázási lehetőségünk, így egyértelmű, hogy Rasmussen mester a védekezés felkeményedésére koncentrál majd, de a montenegróiak is akkor lehetnek eredményesek, ha hátul minden klappol náluk. Mindezek után, illetve figyelembe véve a felek utóbbi évek egymás elleni meccseit – amelyek közt volt mindössze 35 gólos (1) tétmeccs is -, szerintünk egy kis apróval érdemes lehet megpróbálni a felek meccsén az undert. 
 

Kézilabda tippek: Magyarország vs Montenegró - Japán női kézilabda 2019 - december 03

Gólok száma Felett 50.5

@ 1.76

A legjobb szorzók az ajánlott tippekre!

FOGADÓIRODÁK

TIPP

Szorzó

BÓNUSZ

Fogadj most

Gólok száma Felett 50.5

1.75

Bónusz akár 20.000HUF

Gólok száma Felett 50.5

1.75

Bónusz akár 15.000HUF

Gólok száma Felett 50.5

1.74

120% akár 50.000HUF

FREE BET