K. Khachanov - S. Korda Tippek január 24. 01:00

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

K. Khachanov - S. Korda Tippek január 24. 01:00

K. Khachanov legutóbb sima, 3-0-s sikerrel jutott a negyeddöntőbe, alig két órát volt pályán, és még nem kényszerült 5 szettes csatára az év első GS-én. S. Korda legutóbb 3,5 óra játékot követően 3-2-re verte Hurkaczot, így élete első GS-negyeddöntőjét játszhatja…

ᐅ Khachanov az idei Australian Openen mind a négy mérkőzésén megnyerte az 1. játszmát.
ᐅ Az orosz legutóbb 6:0, 6:0, 7:6-ra verte Nishiokát a nyolcaddöntőben, az első két szett egyike sem tartott fél óránál tovább.
ᐅ S. Korda idei első GS-mérkőzése 3-1-es eredménnyel zárult, azt követően kétszer győzött 3-0-ra, legutóbb pedig ötszettes csatában nyert.
ᐅ A két játékos eddig háromszor találkozott, először az orosz nyert, Wimbledonban 3-2-re, tavaly pedig mindkét meccsükön Korda győzött, egyaránt 2-0-ra. Érdekesség, hogy Wimbledonban Korda nyerte az 1. játszmát, a végén mégis az orosz ünnepelhetett.

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az [email protected] címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek