Juventus - Crotone Tippmix Tippek - február 22. 20:45

Juventus – Crotone Tippmix Tippek – február 22. 20:45
Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után
Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Juventus - Crotone Tippmix Tippek - február 22. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 2:2, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
Az elmúlt fél évben a Juventus kilencszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Crotone egyszer sem nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és hatszor kapott ki. A statisztika alapján a Juventus sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Juventus 7 győzelmet, 2 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Crotone pedig idegenben kétszer játszott döntetlent és kilencszer kapott ki. Tehát a Juventus jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Juventus olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Fiorentina vagy a FC Barcelona. A Crotone gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Hellas Verona, a Bologna. A Juventus csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Juventus - Crotone Tippmix Tippek - február 22. 20:45

Juventus -1,5

@ 1.52