Juventus - Bologna Tippmix Tippek - 2021. január 24. 12:30

Juventus – Bologna Tippmix Tippek – 2021. január 24. 12:30
Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 15.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Juventus - Bologna Tippmix Tippek - 2021. január 24. 12:30

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Juventus csapatának kedvez (12:2).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a Juventus stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Juventus csapatának kedvez (7:2).

Az elmúlt fél évben a Juventus hétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Bologna egyszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Juventus sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Juventus 5 győzelmet, 2 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Bologna pedig idegenben egyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Tehát a Juventus jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Juventus olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Dinamo Kiev. A Bologna pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Sampdoria. A Juventus erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Juventus olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Fiorentina, az AS Roma vagy a FC Barcelona. A Bologna gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Benevento, a Genoa vagy a Fiorentina. A Juventus csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Juventus - Bologna Tippmix Tippek - 2021. január 24. 12:30

Juventus

@ 1.40