Jokerizer Nyerőgép Bemutató + Ingyenes Jokerizer nyerőgépes játék

A Jokerizer egy video slot a Yggdrasil Gamingtől 5 tárcsával és 10 nyerővonallal. Ez a nyerőgép volt az egyik első, amelyet a Yggdrasil 2014 februárjában kibocsátott. Ezzel a játékkal olyan online kaszinókban játszhatsz, mint például a Cadoola, a Malina vagy a Buran.

Téma és alapinformációk

Míg ez a nyerőgép alapvető gyümölcs szimbólumokat használ, mégis videojátéknak tekintjük. A szimbólumokon semmi sem tűnik egyszerűnek. Színes, fényes, 3D gyümölcsök nyílnak ki a tárcsákra, ami meglepően szép. A háttérben a jelenet egy vásárt mutat. A háttérhangok és a zene azonban cirkuszra emlékeztető.

Ez nem a legizgalmasabb téma, amit valaha láttunk, és valószínűleg az unalmasabb témák közé sorolhatjuk, amit a Yggdrasil valaha is szállított, de ez egy egyszerű nyerőgép, és nem kell mindent előhoznia a témában.

A csillagszimbólum a legértékesebb, 400 x-os nyereményt fizet egy öt egyforma szimbólum típusú nyeremény részeként. A Lucky 7 a játékosoknak 240x-es értéket fizet egy ilyen győzelemért és a 160x-ost a harangok. A maradék három szimbólumot a szőlő, a citrom és a cseresznye alkotja.

Ezt a játékot 1 eurótól 20 euróig lehet játszani, ami szokatlan, és nem feltétlenül a leginkább tudatos költségvetésre irányul.

Jokerizer módban való játék

Minden nyerő pörgetés aktiválja a Jokerizer módot. Ebben az üzemmódban a kiváltott pörgetésből származó nyereményeid külön dobozként jelennek meg a tárcsák tetején. Ezekkel a nyereményekkel játszol most már 20 érme per pörgetés által. Ez az, amikor azt javasoljuk, hogy ne játssz automatikus játszási módban. A nyereményeket minden pörgetés után összegyűjtheted, de a pénzeszközök kimerülnek, ha nem gyűjtöd őket.

A Jokerizer módban való játék fő előnye, hogy a két középső tárcsán lévő két joker elegendő egy véletlen érme nyereményhez. Most azonban az érmék nyereménye mindössze 20 érméről 6000 érmére terjed ki.

Továbbá az RTP 98 %-ra emelkedik a Jokerizer módban.

A következő kaszinóknál elérhető a Jokerizer