Istanbul Basaksehir – FC Kobenhavn Európa-Liga mérkőzés, nyolcaddöntő – 2020. március 12. 18:55

Istanbul Basaksehir - FC Kobenhavn Európa-Liga mérkőzés, nyolcaddöntő - 2020. március 12. 18:55

Istanbul Basaksehir – FC Kobenhavn Tippek – Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 35.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Istanbul Basaksehir – FC Kobenhavn Tippek – Forma

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben az Istanbul Basaksehir nyolcszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a FC Kobenhavn egyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján az Istanbul Basaksehir sikeresebb volt a közelmúltban.
 
 
Ha az elmúlt egy évben, az Európa-Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Istanbul Basaksehir 2 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a FC Kobenhavn pedig idegenben kétszer nyert, kétszer játszott döntetlent. Ez alapján a FC Kobenhavn szerepelt jobban.

İstanbul Başakşehir F.K. az előző mérkőzést az Göztepe SK ellen játszotta (Super Lig), az eredmény: 0 – 3 lett (İstanbul Başakşehir F.K. nyerte a mérkőzést).

 FC København az előző mérkőzést az AC Horsens ellen játszotta (Superligaen), az eredmény: 0 – 1 lett (AC Horsens nyerte a mérkőzést)

Az elmúlt egy évben az Istanbul Basaksehir olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Sporting CP, a BSC Young Boys vagy a Besiktas. A FC Kobenhavn pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Celtic, a Nordsjaelland vagy az Aarhus. Az Istanbul Basaksehir erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
 
Az elmúlt egy évben az Istanbul Basaksehir olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Fortuna Sittard vagy az AS Roma. A FC Kobenhavn gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Hobro, az Esbjerg. Az Istanbul Basaksehir csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Istanbul Basaksehir FK nem vesztett az utolsó 11 mérkőzésén.
5 hazai mérkőzésén győzött zsinórban Istanbul Basaksehir FK.

Istanbul Basaksehir FK csapatának 4 mérkőzéses győzelmi sorozata van. 

Istanbul Basaksehir - FC Kobenhavn Európa-Liga mérkőzés, nyolcaddöntő - 2020. március 12. 18:55

Istanbul Basaksehir nyer

@ 1.74

Istanbul Basaksehir - FC Kobenhavn Európa-Liga mérkőzés, nyolcaddöntő - 2020. március 12. 18:55

Powered by Live Score & Live Score App