Isloch – Slutsk Tippek – április 5. 17:00

Isloch - Slutsk Tippek - április 5. 17:00

Isloch – Slutsk Tippek – április 5. 17:00– Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Isloch - Slutsk Tippek - Forma

A két csapat az elmúlt 3 évben nyolcszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Slutsk csapatának kedvez (10:9).

Ebből a csapatok négyszer játszottak az Isloch stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Slutsk csapatának kedvez (5:1).
Az elmúlt fél évben az Isloch háromszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Slutsk kétszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent. A statisztika alapján az Isloch sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Fehérorosz Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Isloch 2 győzelmet és 3 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Slutsk pedig idegenben egyszer nyert és kétszer kapott ki. Tehát az Isloch jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Isloch olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Neman Grodno, a Vitebsk vagy a Smolevichi-STI. A Slutsk pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Torpedo Zhodino, az Aktobe vagy a Tarpeda. Az Isloch erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Isloch olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Smolevichi-STI. A Slutsk gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a FK Minsk. A Slutsk csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Isloch - Slutsk Tippek - április 5. 17:00

Alatt 2,5

@ 1.50

Isloch - Slutsk Tippek - április 5. 17:00 FREE BET

Powered by Live Score & Live Score App