Internazionale - Empoli Tippek január 23. 20:45

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Internazionale - Empoli Tippek január 23. 20:45

Az Inter legutóbb simán, 3-0-ra verte a Milant, ezzel megnyerte a Szuper Kupát. A kupában már negyeddöntős Inzaghi csapata, a ligában pedig utoljára november elején kapott ki. Ilyen eredménysor után otthon az Empoli sem okoz gondot nekik?

ᐅ Az Internél Lukaku egyelőre adós a gólokkal, csupán egyetlen találata van a ligában, ám Dzeko (7) és Lau. Martinez (9) helyette is hozzák a találatokat.
ᐅ Az Empoli 9 idegenbeli fellépésén 5 döntetlent játszott, ami a legtöbb a ligában. Legutóbb a Lazio otthonában ért el 2-2-t a vendég együttes.
ᐅ Az Inter hazai pályán utolsó három meccsének mindegyikén egy gólt szerzett a rendes játékidőben.
ᐅ Utolsó találkozójuk ezen a pályán 4-2-es hazai sikert hozott, de azon a találkozón alig fél óra elteltével az Empoli vezetett 2-0-ra.

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az [email protected] címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek