IngyenTipp FCSB – CFR Cluj július 31. 19:30

2 min read

IngyenTipp FCSB - CFR Cluj július 31. 19:30

IngyenTipp FCSB – CFR Cluj július 31. 19:30 – Katt ide es 100 % bónuszt kapsz 15.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

IngyenTipp FCSB - CFR Cluj július 31. 19:30

A két csapat az elmúlt 3 évben tizenegyszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a CFR Cluj csapatának kedvez (9:6). Ebből a csapatok ötször játszottak a Steaua Bukarest stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a CFR Cluj csapatának kedvez (4:3).

Az elmúlt fél évben a Steaua Bukarest egyszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a CFR Cluj egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a CFR Cluj az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Román Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Steaua Bukarest 1 győzelmet és 4 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a CFR Cluj pedig idegenben kétszer nyert, háromszor játszott döntetlent. Ez alapján a CFR Cluj szerepelt jobban.
Az elmúlt egy évben a Steaua Bukarest olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Dinamo Bukarest, a CS U Craiova. A CFR Cluj pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a CS U Craiova vagy a Botosani. A Steaua Bukarest erősebb ellenfeleket tudott legyőzni

IngyenTipp FCSB - CFR Cluj július 31. 19:30

CFR CLUJ

@ 1.60