Horvátország - Dánia Tippmix Tippek - szeptember 22. 20:45

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Unibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 100% akár 10.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Horvátország - Dánia Tippmix Tippek - szeptember 22. 20:45

A CSOPORTGYŐZELEMÉRT KÜZDENEK

Egy idegenbeli sikerrel Dánia egy körrel a vége előtt bebiztosíthatná csoportgyőzelmét a Nemzetek Ligája A divíziójában, ugyanakkor az Eb-elődöntős dánok otthon kikaptak a horvátoktól. Vendégként viszont Franciaországban és Ausztriában is győztek…

Dánia utoljára a 2021-es Eb elődöntőjében játszott döntetlent, azóta tizenhárom találkozón nem ikszelt. A tavalyi kontinensviadalon az angolokkal 1-1-re végzett a rendes játékidőben, majd végül hosszabbításban maradt alul.

Horvátország utolsó négy győztes meccsén egygólos különbséggel nyert.

Dánia eddigi két idegenbeli Nemzetek Ligája-meccsét egyaránt 2-1-re húzta be.

Horvátország előző hét találkozóján egyszer sem született háromnál több találat.

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas1x2.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek