Honvéd - MTK Tippek március 2. 17:30

Honvéd – MTK Tippek március 2. 17:30. Exkluzív üdvözlő csomagodat: 120% akár 50.000 HUF/ Akár 200% FreeBet minden egyes befizetés után Katt ide es 120 % bónuszt kapsz 50.000 forintig 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Honvéd - MTK Tippek március 2. 17:30

A Honvéd nagyon komoly bajba került az elmúlt időszakban, a kiesőhelyekre csúszott vissza az NB I-ben, és Horváth Ferenc kinevezése sem hozott azonnali változást. Az új vezetőedző kinevezése után a Honvéd két nagyon szűk vereséget szenvedett, a listavezető címvédő Ferencváros elleni egygólos vereség után hosszabbításban esett ki a Magyar Kupából a ZTE ellen.

A hétvégén azonban megtört a jég, és a Puskás otthonában megszerezte első pontjait a kispesti csapat az új vezetőedzővel a kispadján. Horváth Ferenc csapata így is maradt utolsó előtti, de a győzelemért járó három ponttal a Honvéd pontszámban beérte a tabellán a ZTE-t, és egy pontra áll a 9. Budafok mögött.

Horváth azt reméli, hogy a győzelem lendületet adhat, mert a játékosok látják, hogy munkájuk nem hiábavaló. “Azért jelentett különösen sokat a felcsúti győzelmünk, mert végre lett eredménye a közös munkának, amit nagyon vártunk már. Ráadásul erősíti a csapatban a hitet, hogy nemcsak szenvedélyes, fegyelmezett játékra képesek, hanem ezzel együtt nyerni is tudnak. Erre a pozitív élményre szeretnénk építeni a folytatásban is, hiszen még tíz sorsdöntő mérkőzés vár ránk” – jelentette ki Horváth.

A Honvéd kedden az MTK ellen javíthat tovább: a Honvéd sikerének az oddsa 2.40, a döntetlenre 3.40, az MTK győzelmére 2.60 a szorzó.

Honvéd - MTK Tippek március 2. 17:30

mindkét csapat rúg gólt

@ 1.67