Hollandia - Ukrajna Tippmix Tippek - június 13. 21:00

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a Campobet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre! Exkluzív bónusz 120% akár 50.000 HUF! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Csak a mi oldalunkon találod a legmagasabb bónuszokat Magyarország fogadóirodáiban! Katt ide!

Hollandia - Ukrajna Tippmix Tippek - június 13. 21:00

JÓL SIKERÜL A RAJT?

Ukrajna hat találkozó óta veretlen, ám ebből négyszer is döntetlenre végzett. Hollandia négy mérkőzés óta nem kapott ki, Depayék pedig elmúlt 3 meccsükön összesen 12 gólt szereztek, a C csoportban sikerrel indítanak Shevchenko válogatottja ellen?

Ukrajna utolsó két felkészülési meccsét úgy nyerte meg, hogy nem kapott gólt (4-0, 1-0).

Ukrajna utolsó felkészülési találkozóján Ciprust úgy verte 4-0-ra, hogy mindkét félidőben 2-2 gólt szerzett.

Hollandia válogatottjában Depay az elmúlt három meccsén betalált, Gibraltár ellen 2, Skócia ellen 2, míg Grúzia ellen 1 gólt szerzett.

Hollandia utolsó hét találkozóján mindig legalább 2 gólt szerzett.

FOGADÓIRODÁK

Ingyen VIP Tippek

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 3.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az office@sportfogadas1x2.com címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

A VIP tagjaink naponta 5 kizárólagos tippet kapnak e-mailben, másakat, mint amik az oldalunkon is megtalálhatóak. A VIP tippjeink 80%-os sikerrátával rendelkeznek. Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI!

Megbízható tippmix tippek